Diyanet-Sen’den coşkulu kutlama

Diyanet-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, Camiler ve Din Görevlileri haftasın nedeniyle din görevlileriyle birlik ve beraberlik programı düzenledi.

Diyanet-Sen’den coşkulu kutlama

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları İrfan Kaşıkçıoğlu, Nazif Kocaçoban, Ömer Evsen’in konuşmacı olarak katıldığı program Yeni Mahallede ki sosyal tesislerde gerçekleştirildi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik programına merkez ve ilçelerden yoğun katılım olurken Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu, konuşmasında camiler ve din görevlileri haftasında din görevlilerinin sorunlarının ele alındığı ve çözüme kavuşturulduğu bir hafta olarak kutlanmasını arzu ettiklerini belirterek 7. dönem toplu sözleşme görüşmesi ve bugüne kadar kazanılan 107 kazanımlar hakkında bilgi verdi. 

Organizasyonu gerçekleştiren Diyanet-Sen İl Temsilcisi Bünyamin Kaban ise Camiler ve Din Görevlileri haftasını yoğun bir programla kutladıklarını belirterek, “Geniş katılımlı yemek programı icra ettik. Emekli olan din görevlilerimize plaket takdimi yaptık. Manevi değerlerimizin ihyası için büyük bir özveri ve gayretle hizmet eden din görevlilerimizin camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle 3 genel başkan yardımcımızın ilimize teşrif etmesi din görevlerimizle yemek programına katılmaları bizlere ziyadesiyle memnun etti. Diyenet-Sen genel merkezinin imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an Kurslarımıza vermiş olduğu değeri gösteriyor. Programa katılımın çok yüksek olması da bizlere ayrıca memnun etti. Programa katılan genel başkan yardımcımız sayın İrfan Kaşıkçıoğlu, Nazif Kocaçoban, Ömer Evsen'e, Memur Sen İl Başkanı Ergin Aslan'a, Bem-Bir-Sen başkanı Derviş Demir'e, Bayındır Memur-Sen Başkanı Aydın Kaya'ya, il ve ilçelerden katılan bütün din görevlerimize ve Kur'an kursu hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor camiler ve din görevler haftasını tüm diyanet camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER