Doğan’dan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e hayırlı olsun ziyareti

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Memur-Sen İl Temsilciliğine görevlendirilen Harun Şeker ve Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Doğan’dan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e hayırlı olsun ziyareti

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Memur-Sen İl Temsilciliğine görevlendirilen Harun Şeker ve Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, Musa Uncu ve Şube Müdürü Oltan Balyemez’le birlikte gerçekleştirilen ziyaret programında sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunurken, ziyarette eğitim, Covid-19 ve Türkiye gündemi üzerine değerlendirmeler yapıldı. 

Memur-Sen İl Temsilcisi Harun Şeker, İl Milli Eğitim müdürü ve yöneticilerinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Şeker “Memur-Sen ülkemizin devletimizin yararına çalışan her projenin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış ise ziyaretlerinden dolayı Doğan ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Güçlü ve etkin Sivil Toplum Kuruluşlarının varlığı ve destekleri ile ülkemiz daha ileriye gidecektir. Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim-Bir-Sen in çalışmaları ülke genelinde ve Gümüşhane yerelinde farkındalık yaratmaktadır. Toplumsal konuların dile getirilmesi önem arz etmektedir. Toplumsal faaliyetler yanında eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümünde katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın eğitimi ile ilgili olarak eğitim çalışanlarımızın huzurlu olması bizlerin en büyük gayretidir. Bizlere ulaşan sorunları ilimizin eğitim liderleri olan Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimize iletiyoruz ve çözüme kavuşturulmasına yardımcı oluyoruz. İlimiz deki eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında her zaman yapıcı olan, öğrencilerimizin eğitim faaliyetlerinin daha iyi şekilde olması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan başta Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Mili Eğitim Yöneticileri ve tüm Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan da Gümüşhane Memur-Sen İl temsilcisine, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileterek “Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in desteğini her zaman yanınızda gördük. İlimizin eğitimi için yaptığımız her çalışmada bizlere katkı sağlayan destek olan Eğitim-Bir-Sen’e teşekkür ediyorum. Eğitim Bir Sen yerelde ve ülke genelinde ürettiği eğitim politikaları ile ülkenin geleceğine yön vermektedir. Bu güzel çalışmaların artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Güçlü ve etkin Sivil Toplum Kuruluşlarının varlığı ve destekleri ile ülkemiz daha ileriye gidecektir. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in yerelde ve Ülke genelinde yaptığı faaliyetler için Eğitim-Bir-Sen yöneticilerine üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER