Doğu Karadeniz’in Başkanları Gümüşhane’de buluştu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ev sahipliğinde Gümüşhane’de gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz’in Başkanları Gümüşhane’de buluştu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ev sahipliğinde Gümüşhane’de gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yönetiminde düzenlendi.

Toplantıda konuşan ve ev sahipliği ve misafirperverliği için Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür eden Gümrükçüoğlu, toplantıda görüşülecek gündem maddeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kentte yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili sunumunu da toplantıda dinleme fırsatı bulduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Gördük ki İpek yolundaki en önemli kavşak noktalarından birisi olan Gümüşhane’de Belediye Başkanımız Ercan Çimen çok iyi bir biçimde planlayıp düzenlediği çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Özellikle çevre yolunun Gümüşhane’nin içiyle bağlantılarını 5 noktaya taşınmasıyla şehrin önemli şekilde nefes almasının temin edildiğini belirten ve bu noktada Belediye Başkanı Ercan Çimen’i tebrik eden Gümrükçüoğlu, “Aynı zamanda dere ıslahı çalışmasını DSİ ile yürütürken yanlarına yürüyüş yolunu koyduğunu, dar alanlı engebeli arazisi olan Gümüşhane’de pazaryerini yenilerken bile hiç ihmal etmeyeceği en önemli hususları da yerine koyduğunu görmüş olmak Gümüşhane halkı adına bizi de çok sevindirdi. İleriyi görerek hareket ettiğini gördüğümüz başkanımızın kısa sürede gerek Gümüşhane Üniversitesinin gelişmesinde gerekse de trafik düzenlemesinde aldığı mesafe Belediyecilik adına tebrike şayan. Kendisinin bu çalışmalarını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğindeki Belediye Başkanı arkadaşları olarak ekibiyle birlikte yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Gümüşhane’nin çehresinin değişmiş olduğunu görmek güzel bir duygu. Kendisinin farkını biz gördük. Eminiz ki Gümüşhane halkı da görüyor. Gümüşhane’nin kendi evladının gecesini gündüzüne katarak şehrine hizmet etmesini hepimiz takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen üyelerini Gümüşhane’de ağırlamaktan şeref duyduğunu belirterek, “Burası Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi hazretlerinin memleketi. Allah’a hamd ediyorum böyle güzel hizmetleri hayata geçiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin Encümen üyesi olan Belediye Başkanları, Gümüşhane Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER