DOKAP’tan Gümüşhane’ye 18 proje desteği

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP), 2024 yılında Gümüşhane’de tarımdan ekonomiye, sulamadan yeşil yola kadar 18 farklı projeye destek verecek.

DOKAP’tan Gümüşhane’ye 18 proje desteği

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve beraberindeki heyet Vali Alper Tanrısever’i ziyaret ederek bu yıl İl Özel İdaresi ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü aracılığıyla desteklenecek projelerin sözleşmelerine imza attı.

Valilik Toplantı Salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç ve ilgili kuruluş temsilcilerinin katıldığı törende konuşan DOKAP Başkanı Gültekin, “İhtiyaçları göz önünde bulundurarak nitelikli olan projelere sahip çıktık. Bu doğrultuda 1 Yeşil Yol, 7 sulama ve 10 tane de tarım ve hayvancılıkla ilgili farklı projelere destek verdik. İnşallah Gümüşhane özelinde ciddi katkıları olur.  Hem ilimize hem vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’de DOKAP’ın toplam 18 projeye destek vereceğini belirterek, “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, birliğimizi dirliğimizi artırsın. Hayırlı olsun” ifadelerini kullanan Vali Tanrısever ise projelerin toplam bütçesinin 61 milyon 91 bin 300 TL, DOKAP katkısının 53 milyon 487 bin 210 TL, yararlanıcı katkısının ise 7 milyon 604 bin 90 TL olduğunu söyledi.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER