Düşler atölyesi açıldı

Gümüşhane'de kreatif boyamanın ilk ve tek adresi olan hobi ve sanat atölyesi 'Düşler Atölyesi' açıldı.

Düşler atölyesi açıldı

Gümüşhane'de kreatif boyamanın ilk ve tek adresi olan hobi ve sanat atölyesi 'Düşler Atölyesi' açıldı.

Hasanbey Caddesinde iş insanı Neslihan Nas tarafından hayata geçirilen işletmenin açılışına Vali Kamuran Taşbilek, eşi Sibel Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Arzular-Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ve davetliler katıldı.

2 çocuk annesi Nas, 2 yıl önce hobi olarak başladığı sektörde daha sonra Halk Eğitim kurslarına katılarak kendini geliştirdiğini ve akabinde evlerde eski eşyaları yenilemeye gitmeye başladığını, talep arttıkça da özel atölye dersleri alıp kreatif boyama üzerine kendisini geliştirdiğini söyledi.

Trabzon, Samsun ve Bursa’da özel atölye eğitimleri aldıktan sonra kendi atölyesini açmaya karar verdiğini kaydeden Nas, “İnsanlar bulundukları ortamı ve kullandıkları eşyaları hayal güçlerine göre tasarlayıp istedikleri renk ve dokuya kavuşturabilecekleri bilgileri alacakları kaliteli vakit geçirecekleri bir ortam oluşturmak istedik” dedi.
 
Atölyenin çocuklardan ev kadınlarına, öğrencilerden çalışanlara kadar her kesime hitap ettiğini kaydeden Nas, “Eski eşyasının rengini beğenmeyenler veya manevi değeri olup atmaya kıyamadıkları eşyaları direk koruma altına alma çalışmalarıyla istedikleri forma getiriyoruz” diye konuştu.

Gümüşhane’nin diğer büyük illerden farkının olmadığını sanatsal çalışmalarla duyurmak istediğini, kaldırımları, cadde duvarlarını tasarlayıp her alanda farklı bir fotoğraf fonu oluşturmak istediğini ve şehrin dış görüntüsünün güzelleşmesi için harika planlar üzerinde çalıştığını dile getiren Nas, “Okullarımızda eski masa ve sıraları yenilemek ikinci planım arasında. Gümüşhane denildiği zaman insanlar sırf hangi duvarda fotoğraf çekilsek diye gelmeleri turizmimiz açısından da çok önemli. Kriz döneminde olduğumuz bu dönemde herşeyi değerlendirip şehrimize katkı sağlamak isterim” ifadelerini kullandı.


Ham ahsap ve polyester geri dönüşüm projeleriyle Hasanbey mahallesi, Hasanbey caddesi numara 28/1 adresinde hizmet verdiklerini dile getiren Nas, sektöründe Gümüşhane’de ilk ve tek olduğunu ayrıca Rich markasının ana bayisi olduğunu da sözlerine ekledi.

İşletmenin iletişim numarası şöyle: 05312332425
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkü Aydın
Ülkü Aydın - 5 yıl Önce

Gümüşhane'mize hayırlı olsun Allah utandırmasın canım arkadaşım.

SIRADAKİ HABER