Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gümüşhane 2 No’lu Üniversite Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede başkanlığa Bahtiyar Çelik seçildi.

761
Gösterim

Rehberlik Araştırma merkezi müdürlüğünde Divan Başkanlığı'nı Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman'ın üstlendiği Genel Kurula, Erzurum 1 ve 2 No’lu Şube Başkanları Mustafa Karataş ve Hüsrev Yaşa, Trabzon 1 ve 2 No’lu Şube Başkanları Mehmet Kara ve Özer Pank, Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül ve Bayburt Memur-Sen İl Başkanı Kenan Turan ve Gümüşhane Memur Sen il Başkanı Ergin Aslan’ın yanı sıra çok sayıda üye ve delege katıldı.

Genel kurulda Eğitim-Bir-Sen'in son dönemdeki çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu okundu, ardından seçimler gerçekleştirildi. 

Yapılan seçime 100 delegenin 95'i iştirak ederken Bahtiyar Çelik ile Fevzi Topal başkanlığında iki liste yarıştı. Kıran kırana geçen seçim sonucunda Bahtiyar Çelik'in listesi 48 oy alırken Fevzi Topal'ın listesi ise 45 oyda kaldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimi 3 oy farkla Bahtiyar Çelik ve ekibi kazandı.

Çelik’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şube Sekreteri Prof. Dr. Necati Çelik, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) Orhan Üçel, Başkan Yardımcısı (Mali İşler) Emin Özel, Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Mevzuat) Halil Şeker, Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) Mustafa Şeren, Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) Doç. Dr. Mustafa Kayhan.

Kongrenin ardından açıklamada bulunan yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Çelik, şunları söyledi: “Hak ve emek mücadelesi için çıktığımız bu yolda şube olmamızın ardından 1. Olağan Genel Kurulumuzu başarı ile tamamlamış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İki liste olarak girdiğimiz seçimlere yüksek katılım gösteren ve kongremizi demokrasi şölenine çeviren tüm delegelerimize özellikle teşekkür ediyorum. Kaybedeni olmayan bu seçimde kazanan Eğitim Bir Sen ailesi olmuştur. Özellikle sendikamızın üniversitemizde temellerini atan ve büyüyerek bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başta temsilciğimizin kurucu başkanı Süleyman Duman başkanım olmak üzere, sendikamıza daha önce başkanlık yapan Emin Özel, Osman Kara, Ömer Nasuhi Akıncı ile bayrağı devraldığımız kurucu şube başkanımız Orhan Üçel başkanlarıma ve yönetimlerine yürekten teşekkür ediyorum, emeklerine ve yüreklerine sağlık. Bu süreçte başkanlık için yarıştığımız Doç. Dr. Fevzi Topal hocamıza ve ekibinde yer alan değerli arkadaşlara seçim sürecinde gösterdikleri nezaket ve olgunluk için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu seçim Eğitim Bir Sen ailesinin üniversitemizde daha da kenetlenmesine vesile olacaktır. Önümüzdeki dönem tüm üyelerimizin desteğiyle sendikamızın ve şubemizin güçlenmesi için hep birlikte gayret edeceğiz. Gümüşhane Üniversitesindeki tüm personellerin en iyi çalışma koşullarına sahip olması için emanet bilinciyle aldığımız görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bu başarının bir ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini bilerek, sürecin başından beri yanımızda olan tüm dava arkadaşlarıma, delegelerimize, üyelerimize ve dualarını bizlerden esirgemeyen tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kurucu başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın idealleri doğrultusunda, genel merkezimizin çizgisinde, üyelerimizi temsil etme sorumluluğunun farkında olarak yeni dönemin üyelerimize, sendikamıza,  üniversitemize,  şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum, soylu mücadelemizde herkesi kucaklayan, ötekileştirmeyen bu kutlu davanın hiç bir zaman akamete uğramayacağını, 32 yıllık mücadelemizin; yüzlerce kazanımının yanı sıra değer ve duruş sendikacılığı ile medeniyetimizin inşası için önemli bir mihenk taşı olduğunu ifade ettiler. Emek, Ömür ve Gönül verenlere selam olsun.”
 

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 1
1 / 6
Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 2
2 / 6
Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 3
3 / 6
Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 4
4 / 6
Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 5
5 / 6
Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri sonuçlandı 6
6 / 6
Yorumlar
Y
Yasar 1 yıl önce
Ossurukdan sendika. Yıllarca bu sendikaya üye idim. İmamlara 3600 ek gösterge verilmesini sağladı, diger memurlara hiç bir katkısı olmadı. Yani sendikadan bașka her șey
BEĞENME
0
CEVAPLA