Eğitim-Bir-Sen Köse temsilciliğinde görev değişimi

Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe temsilciliğinde görev değişikliği yapıldı. Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi Köse İlçe Temsilciliğini yürüten Hasan Güner’in görev yeri değişikliği nedeniyle ilçe temsilcilik başkanlığına Abdulkadir Ayık getirildi. 

Eğitim-Bir-Sen Köse temsilciliğinde görev değişimi

Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe temsilciliğinde görev değişikliği yapıldı. Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi Köse İlçe Temsilciliğini yürüten Hasan Güner’in görev yeri değişikliği nedeniyle ilçe temsilcilik başkanlığına Abdulkadir Ayık getirildi. 

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube başkanı Musa UNCU yapılan görev değişikliği nedeniyle yaptığı açıklamada “Hasan GÜNER başkanımız Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe Temsilciliği yaptığı sürede ilçemizdeki eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmeye çalıştı. İlimize ilçemize atanan yeni öğretmenlerimize yardımcı oldu. Köse ilçemizin eğitimine çok değerli katkılar sağladı. Sendikamız adına Köse ilçemizde bir farkındalık yarattı. İlçe başkanımız ve yönetim kurulu sendikamızı Köse ilçemizde en iyi şekilde temsil etmiş yaptığı çalışmalarla eğitim çalışanlarının takdirini kazanmıştır. Hasan GÜNER ve ilçe yönetim kurulumuz üyelerine sendikamız için yaptıkları güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Köse ilçe temsilcik görevini devreden Hasan Güner ise “Memur -Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen Sendikası’nın onun bir üyesi olarak başladığım sendikalılık sürecimde beni ilçe temsilciliğine layık gören üyelerimize, şube yönetimimize ve genel merkezimize teşekkür ediyorum. Temsilcilik Başkanlığı yaptığım sürede sendikamıza en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Sendikamızın, üyelerimizin ve eğitim çalışanlarının her zaman yanında yer aldık. Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözüme çalıştık. Köse ilçemizin eğitimini daha iyi seviyelere çıkarmak için bize düşen görevleri yaptık. Görevde yükselme sınavı sonucu Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayinim çıkması nedeni ile Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe Temsilcilik başkanlığını bırakıyorum. Temsilcilik başkanlığı yaptığım sürede her zaman yanımda olan; üyelerimize,  ilçe yönetim kurulu üyelerimize, şube yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Benden sonra hizmet bayrağını alan Abdulkadir AYIK hocama ve ilçe yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köse ilçe temsilciliğine görevlendirilen Abdulkadir Ayık da “Köse ilçemizin eğitim çizgisini daha yukarıya çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizim eğitimine yön veren eğitim çalışanlarının, üyelerimizin daha iyi şartlarda, iyi imkânlarla hizmet etmeleri için üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe Temsilciliği olarak ilçe yönetim kurulunda yer alan saygı değer arkadaşlarımızla eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulabilmek daha huzurlu ve mutlu ortamlarda çalışabilmeleri için Eğitim-Bir-Sen olarak gerekli olan neyse yapmaya hazırız. Beni bu göreve layık gören üyelerimize,  ilçe yönetim kurulu üyelerimize, şube yönetim kurulu üyelerine ve Eğitim- Bir-Sen Genel Merkezi’mize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi’nin onayı ile Abdulkadir Ayık başkanlığında oluşsan Eğitim-Bir-Sen Köse İlçe Temsilciliği yönetim kurulunda Talat Asan, Özlem Tosun, Halis Güzel, Ali Şahin, Ali Bilgin ve Merve Çam yer aldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER