Eğitim Bir-Sen’den Vali Taşbilek’e ziyaret

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Şube yönetimi Vali Kamuran Taşbilek’i makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen’den Vali Taşbilek’e ziyaret

Ziyarette Şube Başkanı Habib TANIŞ Eğitim Bir-Sen’in hazırladığı “Eğitime Bakış 2021” ile “Yükseköğretime Bakış 2021” izleme ve değerlendirme raporlarını takdim etti.

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tanış, “Eğitim Bir-Sen olarak Türkiye’de eğitimin güncel durumunu ve veri temelli politika verilerini ortaya koymak amacıyla 2016 yılından bu yana eğitime bakış raporlarını yayınlıyoruz. Bu yıl altıncısını yayınladığımız raporlar ile sistematik bir şekilde veri temelli olarak Türk Eğitim Sistemini çeşitli göstergeler açısından izledik ve değerlendirdik. Çok çeşitli ulusal ve uluslararası kaynaklardan elde ettiğimiz verilerle oluşturduğumuz raporumuzu Sayın Valimize takdim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Raporun Gümüşhane’deki tüm eğitim paydaşları ile paylaşılacağını ifade eden Tanış, Vali Taşbilek’in önderliğinde Milli Eğitimde başlatılan eğitimde kaliteyi ve başarıyı artırma çalışmalarının kamuoyunda ve çevre illerde dikkatle takip edilerek örnek alındığını gözlemlediklerini belirterek Vali Taşbilek’e Gümüşhane eğitimine verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ziyarete Şube Başkanı Habib Tanış, Başkan Yardımcıları Ertekin Oral ve Orhan Köse katıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER