EMITT Fuarı başlıyor

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Gümüşhane’nin de katılımıyla kapılarını 8-11 Şubat 2023 tarihlerinde 26.kez açacak.

EMITT Fuarı başlıyor

Her yıl 40 bine yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlayan EMITT fuarı İstanbul TÜYAP Fuar & Kongre Merkezinde yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor, ICA Group, TUROFED ve TTYD iş birliğiyle düzenleniyor. Bulunduğu bölgede lider olan ve dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), son 25 yıldır sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer alıyor. 

Her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunan fuara Gümüşhane Valiliği de şehrin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtma amacıyla sektör temsilcileri ile birlikte fuar alanında stand açarak  katılım sağlayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER