Emniyet Müdürlüğü okullarda trafik eğitimlerine devam ediyor

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak eğitim seminerlerine devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü okullarda trafik eğitimlerine devam ediyor

Gümüşhane il merkezinde toplam 25 ortaokul ve lisede bin 319 öğrenciye eğitim gördükleri okullarda Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak trafik eğitimi verildi.

Trafik kazalarının önlenmesinde trafik eğitimlerinin öneminin altını çizen Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun trafikte insanı önceleyen, insan odaklı trafik vizyonu çerçevesinde ara vermeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Anaokulundan başlayarak tüm eğitim-öğretim seviyesindeki öğrencilere ve araç sürücüleri başta olmak üzere tüm yol kullanıcılarına eğitim verilerek trafik bilincinin geliştirilmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Hedefimiz trafikte sıfır can kaybıdır. Çalışmalarda emeği gecen İl Emniyet Müdürü Celal Taşci başta olmak üzere bütün personele teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın çabası ve değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin desteğiyle başaracağız inşallah” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER