Engelli ve yaşlıların yüzünü güldürdü

Gümüşhane kent merkezinde özel muayenehanesinde diş hekimliği yapan Dr. Arif Hikmet Eskicioğlu, engelli ve yaşlıların yüzünü güldüren bir projeye imza attı.

Engelli ve yaşlıların yüzünü güldürdü

Gümüşhane kent merkezinde özel diş muayenehanesi bulunan Dr. Arif Hikmet Eskicioğlu muayenehanesine erişmekte güçlük çeken engelliler için özel tasarlanmış engelli asansörü yaptırarak muayenehanesine güçlükle çıkan engellilerin erişimini sağladı. 

Tedavi olmak için Eskicioğlu’nun muayenehanesine giden Gümüşhane Engelliler Dernek Başkanı Mürsel Eryılmaz, son zamanlarda özellikle eski binalarda ve eski binalarda bulunan çok katlı işyerlerinde engelliler erişilebilirlik açısından birçok sorunla karşılaştığını belirterek, “Asansörü gördüğümde ilk tepkim demek ki yapılınca oluyormuş oldu. Sivil toplum kuruluşu başkanı olarak bu tarz projeleri bütün işyerlerine ve erişile bilirliği olmayan bütün binalara öneriyoruz. Fayda analizi yapmadan böyle bir projeye imza atarak üstün duyarlılık ve sosyal sorumluluk örneği gösteren Dr. Arif Hikmet Eskicioğlu kardeşimize de teşekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER