Erbakan Gümüşhane’ye geliyor

Milli Görüş harekatının merhum lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 2 günlük ziyaret programı kapsamında Gümüşhane’ye gelecek.

Erbakan Gümüşhane’ye geliyor

23 Ocak Pazar günü başlayacak Gümüşhane programında ilk olarak saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezinde Gümüşhaneli vatandaşlara seslenecek olan Erbakan geceyi kent merkezinde geçirdikten sonra ertesi gün Kelkit ve Şiran ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Erbakan’ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Genel Başkan ziyaretinde olumsuz hava şartları nedeniyle konvoy yapmayacaklarını, soğuk havada insanları bekletmeyeceklerini söyledi. 

Gümüşhane insanında Erbakan sevgisinin farklı olduğunu ve bunu genel başkanlarına da göstereceklerine dair inancının tam olduğunu ifade eden Nas, “Merhum Necmettin Erbakan hocamız da siyasi hayatının ilk ziyaretini Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi hazretlerinin manevi şahsiyeti nedeniyle Gümüşhanevi hazretlerinin memleketi olan Gümüşhane’ye yapmıştı. Bu nedenle Gümüşhane’nin Erbakan ailesinde ayrı bir önemi vardır. Gümüşhane insanı da Erbakan ailesinin bu sevgisine karşılığı her dönemde olmuştur. Bizde şimdi Erbakan hocamızın emaneti Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı bu duygularla Gümüşhane’de ağırlayacağız. Herkesi Atatürk Kültür Merkezi ve diğer programlarımıza davet ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Telat Germiç
Telat Germiç - 2 yıl Önce

Heyacanla bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER