Eriş; Fethiye’den Alnımızın Akıyla Çıkacağız

Gümüşhanespor’da iki hafta üst üste alınan iki galibiyetin ardından şimdide gözler Cumartesi günü oynanacak olan Fethiyespor maçına çevrildi.

Eriş; Fethiye’den Alnımızın Akıyla Çıkacağız

Gümüşhanespor’da iki hafta üst üste alınan iki galibiyetin ardından şimdide gözler Cumartesi günü oynanacak olan Fethiyespor maçına çevrildi.

Alınan galibiyetlerin ardından lige büyük bir moralle başlangıç yapmış olan temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Cumartesi oynanacak olan bu karşılaşma için bugün havayolu aracılığı ile Trabzon’dan Dalaman’a hareket eden temsilcimiz buradan Fethiye’ye giderek son hazırlıklarına burada devam edecek.

Takımdaki çalışmaları ve son durumu Gümüşkoza’ya değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, “Çalışmalarımızı çok güzel birliktelik içerisinde sürdürüyoruz. Çocukların antrenmanlardaki istek ve hırsları beni son derece mutlu ediyor. Ersel, Muharrem, Kağan, Menderes ve Onur’un dışındaki kardeşlerimizin hepsi hazır ve bu maçı bekliyor. İki tane lig maçımızı kazandık bu bizim için önemliydi. Başlangıç önemliydi çünkü başarı için, sonunu getirmek için iyi başlamak lazım. İnşallah Fethiye maçını da kazanacağız. Tabii Fethiye maçı da çok kolay bir müsabaka değil. Onlar da şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesi. Üst düzey oyuncularından kurulu çok güzel bir kadroya sahipler. Gerçekten ekonomik olarak da iyi bir potansiyele sahipler. O yüzden ligin iyi bir ekibine karşı mücadele edeceğiz. Tabii ki bizim içinde. Ben kapanan değil de daha çok oyun oynamayı seven takımları seviyorum. Daha çok hoşuma gidiyor. Çünkü o zamanda biz gerçek kalitemizi daha net ortaya koyabilme şansı elde ediyoruz. Ben çocuklarımın Fethiye’de çok iyi bir mücadele ortaya koyacaklarına inanıyorum. Camia olarak da çok güzel birliktelik yakaladığımızı düşünüyorum. Ümit ediyorum Allah’ın izniyle Cumartesi günü oradan alnımızın akıyla çıkacağımız bir müsabaka olur” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER