Eroğlu çiftinden sıradışı düğün albümü

Gümüşhaneli Abdullah ve İrem Eroğlu çifti denizden 2 bin 24 metre yükseklikteki Limni Gölü Tabiat Parkında 1,5 metre kar üzerinde, eksi 10 derecede düğün fotoğrafı çektirdi.

Eroğlu çiftinden sıradışı düğün albümü

Gümüşhaneli Abdullah ve İrem Eroğlu çifti denizden 2 bin 24 metre yükseklikteki Limni Gölü Tabiat Parkında 1,5 metre kar üzerinde, eksi 10 derecede düğün fotoğrafı çektirdi.

Geçtiğimiz Kasım ayında evlenen fakat düğün fotoğraflarını Limni Gölü Tabiat Parkı ve Zigana dağında çektirmek isteyen Eroğlu çifti, Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana dağının eteklerinde yer alan ve ‘Huzur veren mekan’ olarak bilinen Limni Gölü Tabiat Parkının yolunun açılmasını bekledi.

Zigana köyü sınırlarında bulunan Limni Gölü Tabiat Parkına ulaşımı sağlayan yolun Orman İşletme ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından açılmasının ardından tesisin işletmeciliğini de yapan Eroğlu çifti, damatlık ve gelinliği giyerek tabiat parkının yolunu tuttu.

Tabiat parkına adını veren ve neredeyse tamamı buz tutmuş vaziyetteki gölün kenarında beyaz kar örtüsü ve yeşil çam ağaçlarının arasında soğuk havada düğün fotoğrafları çektiren Eroğlu çifti “Daha önce düğün fotoğrafı çektirmemiştik. Sırf Zigana’da, kayak merkezinde, Limni Gölü Tabiat Parkında fotoğrafları çektirmek için 5 ay boyunca bekledik” dedi.

Harita mühendisi eşiyle birlikte Limni Gölü tabiat parkında 1,5 metre kar üstünde 6 saat boyunca soğuk havada düğün fotoğrafları çektiren Turizm İşletmeciliği mezunu ve Limni Gölü Tabiat Parkı işletmecilerinden olan Abdullah Eroğlu, kendilerini en fazla karda yürümenin ve soğuğun etkilediğini belirterek, “Hava çok soğuktu. Üşüdük ama değdi” diye konuştu.

Hem kendisinin hem de eşinin Zigana köylü olduğunu, düğün albümünü Zigana coğrafyasında yaptırmak istediklerini ifade eden Eroğlu, “Düğün fotoğrafları hep sabit yerlerde, belirli noktalarda çekiliyor. Hem farklılık olsun hem de o soğuğun o mücadelenin o albüme değmesi için böyle bir girişim yaptık” şeklinde konuştu.

Eroğlu, denizden 2 bin 24 metre yükseklikte çam ormanları arasında temiz havası, eşsiz doğasıyla ‘Huzur veren mekan’ olarak adlandırılan Limni Gölü Tabiat Parkında düğün fotoğrafı çektirmek isteyen tüm çiftlere kapılarının açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 11:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozan
Ozan - 5 yıl Önce

Soğuğu karnına çek, sonra hasta ol doktora koş, iyileşmek için ye ilaç ben farkındalık yaptım de..

SIRADAKİ HABER