Eskibağlar Dernekleşti

Gümüşhane kent merkezinin en köklü mahallelerinden Eskibağlar Mahallesinde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Eskibağlar Dernekleşti

Eskibağlar mahallesinde mevcut cami yaptırma ve yaşatma derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Caminin toplantı salonunda yapılan ve divan başkanlığını TEİAŞ 9. Bölge Müdürü Gökhan Kömürcüoğlu'nun yaptığı genel kurula dernek başkanı Hasan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

Toplantıda mahalle muhtarı Musa Gündüz’den gelen öneri ve sunumun ardından tüm üyelerin desteği ile camii derneğinin tüzüğünde değişiklik yapılarak Eskibağlar Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu.

Mahallede daha kapsamlı bir şekilde birlik beraberliğin tahsisi için, mahallenin tüm sosyal kültürel faaliyetlerinde, taziyelerinde etkin bir şekilde rol almak, mahalle sakinleri ve il dışında yaşayan sakinlerin de üyesi olabileceği derneğin her zaman mahallelerinin yanında olacağını kaydeden muhtar Gündüz, “Mahallemize daha iyi hizmetleri muhtarlığımızla birlikte güçlü bir şekilde verecek olan derneğimiz mahallemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Münir Araz
Münir Araz - 5 ay Önce

Mahallemiz sakinlerinin birlik ve beraberlik içinde,komşu hakkını da gözeterek dayanışma içerisinde faaliyet yürüyeceği inancı ile tebrik ediyorum.

SIRADAKİ HABER