‘Ev tadında’ kahvaltı salonu açıldı

Gümüşhane Karaer Mahallesi’nde Ayşegül Parlak’ın işletmeciliğini yaptığı Ev Tadında Kahvaltı Salonu düzenlenen törenle açıldı.

‘Ev tadında’ kahvaltı salonu açıldı

Gümüşhane Karaer Mahallesi’nde Ayşegül Parlak’ın işletmeciliğini yaptığı Ev Tadında Kahvaltı Salonu düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Şerif Bayraktar, Gümüşhane Defterdarı Turan Kemer, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Memiş törende yaptığı konuşmada Gümüşhane’nin genç kadın girişimcilerinden biri olan Ayşegül Parlak’ın açtığı kahvaltı konseptiyle ev tadında müessesinin açılışını yaptıklarını belirterek, “Böyle her gün gelişen, farklı şekilde vatandaşlarımıza hizmet sunan hemşerilerimiz var. Kendisini tebrik ediyoruz. Belediyemizin birkaç tane mekanı var. Biz de bu mekanları genç girişimciler için düşünüyoruz. Böyle kafamızda bir proje var. Turist otobüsü gelsin orada gümüş işleri, el sanatları satan yerden alışverişini yapsın. Bu tür sosyal mekanların açılmasını istiyoruz. Belediyemiz ilimize bir sinema salonu kazandırdı. Önümüzdeki günlerde AVM yapımına başlıyoruz. Parolamız şu. Gümüşhane’de yaşayan insanlarımız başka hiçbir şehirde yaşayan insanlara imrenmesinler. Biz yapalım. Her şeyi Gümüşhane’de bulabilsinler. Nüfusumuzu arttıralım” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de Gümüşhane’nin gelişip, büyüdüğünü kaydederek, “Gümüşhane güzelleşiyor. Bu salonumuzda çok güzel. İnşallah bol kazançlar nasip eder. Ben cesaretinden dolayı Ayşegül hanımı kutluyorum. Çok güzel, çok nezih olmuş” ifadelerini kullandı.
İşletmeci Ayşegül Parlak ise ev yemekleriyle beraber yöresel kahvaltılar hazırlayacaklarını belirterek, “İlimiz için farklı bir şey olsun istedik.  Hem il hem de il dışından vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çünkü farklı tatlar sunacağız. Biz tatmak için başka yerlere gidiyoruz onlar da tatmak için bize gelecekler” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER