Ezanı Güzel Okuma Yarışması Birincisi Gümüşhane'den

Diyanet İşleri Başkanlığınca, namaza davetin en güzel ifadesi Ezan-ı Şerifi başarıyla icra edenlerin belirlenmesi amacıyla Diyanet TV ekranlarında ilk kez düzenlenen ‘Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında’ Gümüşhaneli Umut Can Doğan haftanın birincisi oldu. Doğan, yarı finale yükseldi

Diyanet İşleri Başkanlığınca, namaza davetin en güzel ifadesi Ezan-ı Şerifi başarıyla icra edenlerin belirlenmesi amacıyla Diyanet TV ekranlarında ilk kez düzenlenen ‘Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında’ Gümüşhaneli Umut Can Doğan haftanın birincisi oldu.

Diyanet TV Ekranlarında yayınlanan ve ünlü sunucu Bekir Develi tarafından sunulan ‘Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bu haftaki birincisi jürinin büyük beğenisini toplayarak seyirci puanı ile birlikte 484 puan alan Umut Can Doğan oldu. Doğan, yarı finale yükseldi.

Uşşak Makamında okuduğu ezanla dinleyenleri adeta mest eden Şiranlı hemşehrimiz Doğan, Şiran İmam Hatip Lisesi mezunu.

Yarışma Cumartesi günleri 21.00’da Diyanet tv ekranlarında. www.diyanet.tv internet sitesinden izlenebilen kanal Turksat 4A uydusunda 12380 frekans, V (dikey) polirizasyon, 27500 sembol ve 3/4 fec ayarlarıyla izlenebiliyor.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmettin Aydurmuş
Necmettin Aydurmuş - 5 yıl Önce

MaşAllah, ağzına sağlık. Bir Gümüşhaneli olarak gurur duydum. Gümüşhane il müftülüğünce bu ezanı il, ilçe ve tüm köy camilerinde bir süreliğine ortak yayınla okunması iyi olur.

ibrahim
ibrahim - 5 yıl Önce

maşAllah, subhanAllah.

SIRADAKİ HABER