Fen Lisesinde Çifte Mezuniyet

2004 yılında öğretime başlayan Türk Telekom Fen Lisesi 2011-2012 öğretim yılında 5.mezunlarını verdi.

Fen Lisesinde Çifte Mezuniyet
2004 yılında öğretime başlayan Türk Telekom Fen Lisesi 2011-2012 öğretim yılında 5.mezunlarını verdi.

Türk Telefon Fen Lisesi okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenleri ve etkinlikler ile öğrencilere, ailelere ve misafirlere doyumsuz bir program sundu..

Programda konuşan Okul Müdürü Ömer Pir, “Bizler bugün iki mezuniyeti birden yaşıyoruz. Birincisi 15 gün önce şehrimize gelen Romen öğretmen ve öğrencileri bu akşam törenden sonra yolculayacak olmamız. İkinciside bizlere 4 yıl öncesinden emanet olarak verdiğiniz çocuklarınızı sizlere onurlu, başı dik, karakter sahibi, vatanına milletine bağlı seciyeleri yüksek ilkeli kişiler olarak sunacağımız son sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti” dedi.

Pir, öğrencileri yetiştiren tüm öğretmenlerin isimlerin, tek tek okuyarak öğrenci ve veliler adına onlara teşekkür ederek öğrencilere son kez şu mesajı verdi: “Sahip olmanızı istediğimiz üç şey sağlığınız, mutluluğunuz, ahlaklı ve başarılı olmanızdır.”

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ise Türk Telekom Fen Lisesinde öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerle bir arada bulunmaktan büyük bir zevk aldığını,  öğrencileri yetiştiren ve üniversiteye hazırlayan tüm eğitime gönül vermiş idareci, öğretmen ve velileri kutladığını belirtti. Aktaş, “İnşallah çocuklarınız ve öğrencileriniz bu ülkeye hizmette birbirleriyle yarışacaklar ve başarılı olacaklardır. Bundan sonraki LYS sınavlarında onlara başarılar diliyor şehrimize gelerek bizleri onurlandıran Romanyalı öğretmen ve öğrencilere hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.

Programda mezun olan öğrencilerin sunduğu sınav stresini anlatan tiyatro ile solo türküler izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

Okul Birincisi olan Ayşe Sena Şişman konuşmalarını yaparak öğretmenlerine, öğrenci arkadaşlarına, kendisinden desteğini hiç eksik etmeyen babasına ve ailesine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne dönem birincisi plaketini çaktı.

Mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra mezuniyet pastaları kesilerek dilek balonları uçurtulduktan sonra tören keplerin havaya fırlatılmasıyla son buldu.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcıları İbrahim Taş, Mesut Olgun, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener,  Teftiş Kurulu Başkanı Şahmettin Kaya, Okul Müdürleri, Romanya’dan gelen misafirler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER