Genç Memur-Sen Mehmet Akif Ersoy'u Andı

Genç Memur-Sen Gümüşhane teşkilatı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölüm yıldönümünde düzenlenen anma programı ile yad etti.

Genç Memur-Sen Mehmet Akif Ersoy'u Andı
Genç Memur-Sen Gümüşhane teşkilatı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölüm yıldönümünde düzenlenen anma programı ile yad etti.

Tarihi Balyemez konağında düzenlenen programa Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç, Genç Memur-Sen Başkanı İsa Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç, Genç Memur–Sen’in kuruluşu hakkında bilgi vererek, hedeflerinin geleceği oluşturacak gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi. Ağaç, Gümüşhane’nin en büyük eksiği olan sosyal, kültürel etkinlerle yapacakları çalışmalarla katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Genç Memur Sen İl Başkanı İsa Aslan da gençliğin değerlerimizi tanımasının geleceğin şekillenmesi açısından büyük önem arz ettiğini belirterek, ilk toplantılarının konusunun Mehmet Akif Ersoy olmasının da bunun en güzel göstergesi olduğunu söyledi. Asım’ın nesli olarak her anlamda kendini yetiştirmiş, okuyan bir gençlik olacaklarını kaydeden Aslan, “Her ay belirlediğimiz bir kitabı okuyup ay sonlarında yapacağımız kitap meclislerimizde okuduğumuz kitapları değerlendirme fırsatı bulacağız.” dedi.

Aslan, toplantıda emeği geçen Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç’a, Genç Memur-Sen Üniversite Teşkilat Başkanı Sultan Akyazı’ya, Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Habib Tanış’a ve Genç Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ve katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mehmet Akif Ersoy’u anlatan kısa bir belgesel filminin izlendiği toplantıda katılımcılar birbirleriyle sohbet imkanı buldu.
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER