Genç Memur-Sen’den Sünnetci’ye ziyaret

Gümüşhane Genç Memur-Sen Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’yi makamında ziyaret ederek ülke çapında ses getiren “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” ve eğitim gündemini görüştü.

Genç Memur-Sen’den Sünnetci’ye ziyaret

Genç Memur -Sen ve Eğitim Bir-Sen öncülüğünde Ortaöğretim kurumlarında yürütülen Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi sayesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Gümüşhane merkez ve ilçelerinde yüzlerce öğrencinin kitaplarla buluştuğunu kaydeden Genç Memur-Sen İl Başkanı Önder Oğur, “Bu proje ile ülkemizin yarınları olacak gençleri, medeniyet değerlerimiz, inancımız kısaca özümüze dair ne varsa onları ihtiva eden seçkin eser ve yazarlarımızla buluşturuyoruz. Geçtiğimiz yıl ebediyete irtihal eden Üstad Sezai Karakoç’un ‘’Diriliş Neslinin Amentüsü ‘’kitabını öğrencilerimize dağıttık. Gayemiz yarınların için şuurlu nesillerin tohumunu atarak, medeniyet akidemize bir nebze olsun katkı sunmaktır” dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi de “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin önemine değinerek öğrencileri kitaplarla buluşturma fikrinin eğitim camiası adına kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini, okuyan, okuduğunu yorumlayan ve sorgulayan nesille birlikte eğimde rol modele hem akademik hem davranışsal manada ulaşılabilineceğini, bu anlamda sivil toplum örgütlerinin ahlak ve maneviyat temelli yaptığı çalışmaların çocuklar ve gençler için önemini vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Memur-Sen İl Başkanı Önder Oğur ve il yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret Genç Memur-Sen heyetinin İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ‘ye plaket ve kitap takdimi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER