Genç Ümitler Gençlik Merkezi Törenle Açıldı

Gümüşhane Genç Ümitler Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen projesi kapsamında yapılan Gümüşhane Genç Ümitler Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Genç Ümitler Gençlik Merkezi Törenle Açıldı
Gümüşhane Genç Ümitler Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen projesi kapsamında yapılan Gümüşhane Genç Ümitler Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanı Avukat İsmail Taştan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, BBP Belediye Başkan Adayı Turgut Şahinöz, daire müdürleri ve davetlilerin katıldı.

Programda konuşan Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Şahinler, derneğin gençlik merkezinin lise ve üniversite öğrencilerinin okullarından arta kalan değerli zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarını sağlamak amacı ile faaliyet göstereceğini söyledi.

18-28 yaş grubu gençliğe sahip çıkılması için gayret göstereceklerini belirten Başkan Şahinler, “Gümüşhane Genç Ümitler Derneği, iki yıldır eğitim, kültür, sağlık ve sosyal alanlarda yaptığı faaliyetlerle kendisine sivil toplum kuruluşları arasında yer bulmuştur. Genç Ümitler Gençlik Merkezi bünyesinde; saz kursu, ney kursu, bilgisayar kursu, internet odası, halı saha, masa tenisi, langırt, satranç turnuvaları, seminerler, kariyer günleri, gezi, piknik, tiyatro gibi vb. faaliyetlerde bulunacaktır. Bu faaliyetlerin hepsinden tüm gençlerimiz ücretsiz olarak yararlanacaktırlar.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan da sosyal ve sportif aktivitelerle gençliğe sahip çıkılması için gösterilen gayretlerde emeği geçenlere teşekkür etti. Gümüşhane Bayburt Bölge Baro Başkanı İsmail Taştan ise projenin düşünce aşamasından açılışına kadar geçen aşamada emeği geçenleri kutladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gençlik gelecek demektir. Genç Ümitler Derneği, açmış olduğu gençlik merkeziyle gelecek adına bizlere ümit aşılamıştır. İlimizde böyle bir mekanın açılmasından dolayı çok mutlu oldum. Bu tarz yaptığım açılışlarda genelde kapalı bir ortamda hizmet verecek bir mekan açılışı yapmıştık. Burasının bahçesi de ortama ayrı bir güzellik katıyor. Gençlik Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından kurdela kesimi yapılıp davetlilere kokteyl verildi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER