Genç yazardan 'Araf Rüzgârı'

Gümüşhaneli genç yazar 24 yaşındaki Demet Bölükbaş’ın ilk şiir kitabı ‘Araf Rüzgarı’ kitapçılarda ve internette satışa sunuldu.

Genç yazardan 'Araf Rüzgârı'
Gümüşhaneli genç yazar 24 yaşındaki Demet Bölükbaş’ın ilk şiir kitabı ‘Araf Rüzgarı’ kitapçılarda ve internette satışa sunuldu.

Şiran’ın Aksaray köyünden olan Bölükbaş, yazmaya 6 yıl önce başladı ve şuanda Edebiyat Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi.

Birden fazla türde yazan Bölükbaş’ın deneme, kompozisyon, şiir, öykü ve roman çalışmaları bulunuyor. Yazdığı öyküler, Kahramanmaraş, Bursa ve İstanbul’ da ki dergilerde yayımlanan Bölükbaş, kısa bir süre de yayınevlerinde editörlük yaptı ve senaryo yazarlığı üzerine eğitim aldı.

www.haber29.net ve Şiran ilçesinde ki yerel gazetelerde bir süre de köşe yazarlığı yapan Bölükbaş, ilk kitabının çıkmasında büyük yardımı olan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti.

Araf Rüzgârı adlı şiir kitabındaki şiirlerini empatiyle yazan Bölükbaş, şiirlerini kendini kimi zaman lösemi hastası bir çocuğun yerine koyarak, kimi zamansa Suriye, Filisintin’deki çocukları düşünerek kaleme aldı. Daha çok iki arada bir derede kalmış duygularla kaleme aldı ve kitabının adını da bu yüzden Araf Rüzgârı olarak belirledi.

Konya’da bulunan Uğur Tuna yayınlarından çıkan kitap www.kitapyurdu.com internet sitesinden ve aşağıdaki kitapevlerinden temin edilebiliyor:

İstanbul Ida Kitapevi
İstanbul Kartal Sahaf
Antalya Bu Gra Kitapevi
Antalya Otogar Kitap Stadı
Manavgat Çetin Kitapevi
Isparta Ezgi Kitapevi
 Burdur Eylül Sahaf
İzmir Papillon Kitapevi
Nazilli Ada Kitapevi
Aydın Sıla Kitapevi
Balıkesir Final Kitapevi
Çanakkale Ay Işığı Kitapevi
Bursa Vuslat Kitapevi
İzmit Ncitiy Avm
Düzce Final Penguen Kitapevi
Niğde Efe Kitapevi
Niğde Gökce Kitapevi
Mersin Kipa Avm
Tarsus Kelepir Kitapevi
Adana Kopi Kitapevi
Kayseri Vizyon Kitapevi
Kayseri Yılmaz Kitapevi
Kayseri Gökhan Kırtasiye
Konya Tuna Kitapevleri
Konya Enes Kitapevi
Konya Eylül Kitapevi
Konya Kardelen Kitapevi
Konya Terslale Kitapevi
Konya Tercih Sahaf Kitapevi
Urfa Ortak Nokta Kitapevi
Urfa Ctiy Avm
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER