Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8148 %0.19
50,1838 %-0.03
5.959,53 % 0,07
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Gençler büyük buluşma için yola çıktı

Gençler büyük buluşma için yola çıktı

Gümüşhane'den 50 kişilik öğrenci grubu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7.Gençlik Buluşmasına katılmak için yola çıktı.

776
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonunda 8 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek program "Bizim kahramanımız!" temasıyla gerçekleştirilecek.

Program kapsamında Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Eyüp Sultan Camiini ziyaret edecek olan gençler İstanbul'un diğer mekanlarını da gezecek.

Gümüşhane’den yola çıkan gençlere refakat eden TÜGVA Gümüşhane Başkanı İsrafil Nas, “Günüşhane’nin altın yürekli gençleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan 7. Gençlik buluşması için yola revan olduk. Türkiye gençlik vakfının öncülüğünde gerçekleşecek olan program İstanbul’un manevi havası ve kadim tarihiyle gençlere huzur olacak” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *