Gençler şehitleri unutmadı

Gümüşhane Taraftarlar Derneği KAFADARLAR Üniversite ve Organizasyon Birimi (GÜSOSYAL) şiir ve türkülerle Şehitleri Anma Programı düzenledi.

Gençler şehitleri unutmadı

Gümüşhane Taraftarlar Derneği KAFADARLAR Üniversite ve Organizasyon Birimi (GÜSOSYAL) şiir ve türkülerle Şehitleri Anma Programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezinde bir araya gelen öğrenciler şehitler için şiirler okuyup türküler söyledi. Gümüşhane Taraftarlar Derneği KAFADARLAR Üniversite ve Organizasyon Birimi başkanı Ramazan Koç’un organize ettiği programa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Yaşar Nihat Yıldırım da katıldı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ramazan Koç, “Bugün burada bizim için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi anmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Programımızın amacı onları beş on saniyelik videolarla hatırlamak değil sürekli hatırlamak, unutmamak unutturmamak. Şehitler vurulunca değil unutulunca ölürler bize düşen arkalarında bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak” dedi. 

Sözlerinde şu şekilde devam eden Koç, “İşsiz kalma aç kalma, korkusuna yenilip insanların hakkına geçmektense kendimizi geliştirip vatana millete hayırlı evlatlar olmaya çalışmalıyız” 15 Temmuz şehitlerini de unutmadıklarını belirterek minnet ve şükran duygularını dile getirdi. 

Görev alan onlarca öğrencinin şiirlerini okuyarak dinleyicilere duygusal anlar yaşattığı programda daha sonra Grup Yakamoz sahne aldı.

Seyircilerle beraber okunan türkülerin salona farklı bir hava kattığı program Ramazan Koç’un “30 kuş” şiirini seslendirmesinin ardından sona erdi.

Koç, katılan herkese teşekkür ederek “Program için eğlenceye zaman ayırmayıp Şehitlerimizi anmak yad etmek için emek veren Üniversite Birimi Ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Grup Yakamoz’a da programa ücret almadan katıldıkları için teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

Haber: Ayşe Sağlık 
 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2019, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER