Gençlik Merkezi Akocak köy okulunda

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ulaşılmadık bir genç kalmayacak şekilde çalışmaya, farkındalık oluşturmaya, gönüllerde yer edinmeye, iyilik yapmaya ve yaymaya devam ediyor.

Gençlik Merkezi Akocak köy okulunda

Okulların açılmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılında gönüllü gençlerle ilk ziyarette Gençlik Merkezi üyeleri merkeze bağlı Akocak köyü ilkokulundaki minik yüreklerin geleceğe daha umutla bakabilmeleri ve kendilerini daha iyi yetiştirmeleri için Kostan Dağını aşarak miniklerle buluştu.

“Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gönüllü gençler minikler için hazırladıkları kırtasiye, sportif malzemeler ve çeşitli hediyeleri teslim ederken çocuklarla güzel bir gün geçiren gönüllü gençler yüz boyama etkinliği yapıp, ardından uçurtma etkinliği yaparak miniklerin yüzlerinde oluşan tebessüme ortak oldu.

Çocuklar için hazırladıkları kitapları onlara vererek kitap okuma halkası oluşturan gençler Müzik Kulübü öğrencileriyle de çocuklarla okulun bahçesinde toplanarak birlikte şarkılar söyleyip doyasıya eğlendi.

Yetkililer “Merkezim Her Yerde” projesi ile ya şehrin güzelliklerini köylere ya da köylerin bütün güzelliklerini şehre taşımaya devam edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Beytullah GÜNDÜZ
Beytullah GÜNDÜZ - 3 yıl Önce

YUSUF GARDAŞIM BU ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİĞİN GİBİ ALLAH DA SENİ ÖBÜR DÜNYADA SEVİNDİRSİN YÜZÜNÜN GÜZELLİĞİ HERKESE IŞIK OLSUN İNŞALLAH

SIRADAKİ HABER