Göğsümüz Kabardı

Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Dünya Üçüncüsü

Göğsümüz Kabardı
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Teknoloji ve Tasarım Derneği tarafından organize edilen ve Ankara'da yapılan 8. Uluslararası Bilişim Olimpiyatı (E-BİKO) ödül töreninde dereceye giren yarışmacıların ödülleri verildi.

12-14 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen 8. Uluslararası Bilişim Olimpiyatı’nda 49 ülkeden 6 bin 550 öğrenci ve 4 bin 750 proje katıldı. Olimpiyatta, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdurrahim Aslan’a ait “Oynayarak – Öğrenelim” projesi ilk 15 proje içerisine girerek dünya üçüncüsü oldu.

Dünya üçüncüsü Abdurrahim Aslan’ı makamına kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Türkiye ve Gümüşhane’yi başarılarıyla temsil eden Abdurrahim Aslan ve öğretmen Cem Yılmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNE VE OKULA PLAKET

Dünya üçüncüsü Abdurrahim Aslan, Okul Müdürü Şakir Marancı, Okul Müdür Yardımcıları Ekrem Duman, Fatih Taşdelen, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mustafa Siyah ve Proje Danışman öğretmeni Cem Yılmaz’ı makamına kabul eden Aktaş Dünya üçüncüsü Abdurrahim Aslan’a ve Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür’ü Şakir Marancı’ya okulu adına plaket verdi.

Okul Müdürü Şakir Marancı, "Okulumuz vizyonuna ve stratejisine, Toplam Kaliteye büyük bir katkı sağlamış ve 66.yılını kutlayan köklü bir okula Spor ve Kültür alanındaki başarılarının yanında üçüncü bir boyut olarak bilgisayar alanında proje başarısını da eklemiştir. Hedefimizi ve vizyonumuzu artık bu tür yarışmalarda derece alarak belirleyeceğiz. Abdurrahim Aslan gayretli ve ahlaklı bir öğrenci. Bu tür öğrenciler bize güç katmaktadır. Rehberliğiyle danışmanlık yapan Okulumuz öğretmeni Cem Yılmaz ’a, okulumuz bilişim teknolojileri öğretmenlerimize ve müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER