Ara
Gümüşhane
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7381 %0.03
50,2767 %0.17
5.999,67 % 0,61
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GTSO Geniş Kapsamlı Anket Düzenleyecek

GTSO Geniş Kapsamlı Anket Düzenleyecek

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), üniversite öğrencileri, Gümüşhane’de faaliyet gösteren ticari işletmeler ve Gümüşhane halkı ile anket çalışması düzenleyecek.

162
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), üniversite öğrencileri, Gümüşhane’de faaliyet gösteren ticari işletmeler ve Gümüşhane halkı ile anket çalışması düzenleyecek.

Bu amaçla Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın’ı makamında ziyaret eden GTSO heyeti, konuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kadir Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Tunç,  Üyeler Ramazan Gergin ve Burak Tuğlu’nun katıldığı ziyarette GTSO’nun ticari ve sosyal alanda gerçekleştireceği faaliyetlerinin belirlenmesi amacıyla üÜniversite öğrencileri, ticari işletmeler ve vatandaşlar ile yapılması planlanan anket çalışması için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı, Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Tarhan Okan ve Yrd. Doç. Dr. Alper Veli Çam ile toplantı yapan GTSO heyeti yapılacak çalışmada üniversite öğrencilerinin şehirden ticari beklentileri ve şikayetleri, müşteri beklentileri ve şikayetleri, ticari işletmelerin beklentileri ve şikayetlerinin belirleneceğini ifade etti.

Yapılacak çalışmanın değişen dünyadaki ticari algıları, ticari işletmelerin farkına varmasını sağlamak, beklentilerin belirlenmesi ile ticari yatırımlara ışık tutmak, beklentiler doğrultusunda yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların faaliyetini sağlamak olduğunu ifade eden GTSO Başkanı İsmail Akçay, çalışmanın Gümüşhane’deki ticari hareketliliği ve şehrin modern gelişimine katkı sağlanmasının beklendiğini dile getirdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *