GTSO heyeti Vali Memiş’i ziyaret etti

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Vali Okay Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTSO heyeti Vali Memiş’i ziyaret etti
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Vali Okay Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Sebahattin Uçar,  yönetim kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyette Akçay ve Uçar’ın yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Köprülü, Elbeyi Gergin, Muammer Gürmen ile Hüseyin Ceylan, Meclis Üyeleri Ali Şişman, Şaban Metintaş, Aydemir Aydın, Adem Köse, Kamuran Gündüz ve GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç katıldı.

Vali Memiş’e yeni görevinde başarılı olması temennisiyle hayırlı olsun dileklerini ileten GTSO Başkanı Akçay, GTSO’nun üye sayısı ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Gümüşhane ve bu coğrafyada yaşayan insanlara hizmet için emek veren tüm insanların hizmetinde ve bu doğrultuda göreve hazır olduklarını ifade eden Akçay, “Gümüşhane’de Valilik görevini yerine getirecek bir yöneticinin ‘Kalbimiz Gümüşhane ile atacak’ ifadesi ile göreve başlamasının son derece memnuniyet verici. Bu emel doğrultusunda çok güzel hizmetler ve çalışmalar yapılacağına içtenlikle inanıyorum” dedi.

“İSTİŞARE VE ORTAK İLE ÇALIŞMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ”

GTSO olarak kurumlar arası koordineli ve ortak akıl ile çalışmaya her zaman önem verdiklerini ve hazır olduklarını söyleyen Akçay, şehirlerin ve ülkelerin kalkınmasında en önemli yatırımların insanlara yapılması gerektiğini belirtti. Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi hakkında da Vali Okay Memiş’e bilgi veren Başkan Akçay, Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi projesinin 1997 yılında başladığına şuan da ise Gümüşhane OSB’nin ülke sınırları içerisinde en ucuza mal edilen organize sanayi bölgelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Bölgede 400’e yakın kişiye istihdam sağlandığını belirten Başkan Akçay, yapılacak düzenleme ve çalışmalarla Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin üreticiler tarafından daha çok tercih edilen bir bölge halini alacağını inandıklarını da vurguladı.

"ŞEHRİMİZİ DAHA ÜST SEVİYELERE TAŞIMA GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okay Memiş ise kurumlar arası açık iletişim ve ortak istişarenin son derece önemli olduğunu, kurumlar arasında koordineli ve ortak akılla yapılan her çalışmanın verimli ve başarı odaklı olacağına inandığını söyledi. İnsan odaklı çalışmaların her zaman ön planda olması gerektiğinin altını çizen Vali Memiş, “Dünyada yer altı veya başka önemli zenginlik kaynakları olan birçok ülke var, ancak bu ülkelerin insan kaynağı bakımından fakir olduğu için diğer zenginlikler hiçbir işe yaramıyor. Bizimde önceliğimiz ülkemizin ve milletimizin daha hızlı gelişmesi yükselmesi için insan odaklı projelere ağırlık vermek olmalı veya yapılacak planlar bu amaçla yapılmalı. Üretime dayalı ekonomisi ve sanayisi olan ülkelerin daha güçlü olduğu açıkça görülmektedir. Şahsım ve makamım olarak bizlerde başta görev yaptığımız güzel şehrimizi ve ülkemizi daha üst seviyelere taşıma ve sizlere daha iyi hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER