GTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirdi.

GTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Sebahattin Uçar’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda GTSO’nun Nisan ayı içindeki faaliyetleri ile önümüzdeki aylarda yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’ın meclis üyelerine Nisan ayı içerisinde yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmenin ardından oda üyeleri tarafından gelen talep ve öneriler ele alındı.

“Oda mevzuatını ayrım yapmadan herkese uygulamak görevimizdir” diyen Başkan Akçay, GTSO ’ya kayıtlı olan tüm üyelerin yıllar içerisinde yapmış oldukları adres değişikliklerini doğru bir şekilde güncellemelerinin, üyelere etkin bir hizmet sunmada son derece önemli olduğunu söyledi.

Oda üyelerinin adres bilgilerinin güncel ve tescilli olmasının da son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Akçay, “Odamıza üye olan tüm üyelerin firmalarında yapmış oldukları  adres değişikliklerini  en kısa sürede güncel bir şekilde bildirmeleri ve yeni adreslerini tescil ettirmelidirler. Bu değişiklikleri zamanın da bildirmeyen firmalar hakkında yapılan tebliğ sonucunda iki aylık cevap sürecinde doğru ve güncel adresin bildirilmemesi durumunda ise Bin TL civarında idari para cezası bulunuyor. Firmalarımızın cezai yaptırıma maruz kalmamak ve firmalarımıza beyan etmemiz için odamıza gelen evrak ve içeriklerin daha kolay bir şekilde iletilmesi için yapmış oldukları adres değişiklikleri ile iletişim bilgilerini güncel ve doğru bir şekilde en kısa sürede odamıza beyan etmeleri son derece önemli” ifadelerini kullandı.

Meclis Toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Sebahattin Uçar’ın yanı sıra Elbeyi Gergin, Süleyman Köprülü, Muammer Gürmen, Hüseyin Canlı, Hüseyin Ceylan, Adem Köse, Şaban Metintaş, Mesut Çimen, Aydemir Aydın ve Ali Şişman katıldı. Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER