GTSO'dan Gürcistan Gezisi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası 10 - 12 Kasım 2012 tarihlerinde Gürcistan gezisi düzenledi.

GTSO'dan Gürcistan Gezisi
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası 10 - 12 Kasım 2012 tarihlerinde Gürcistan gezisi düzenledi.

Batum’a gerçekleştirilen inceleme amaçlı geziye Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı ve Gazeteci Turan Tuğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyelerinden Sebahattin Uçar, Azmi Arıtan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinden Hüseyin Ceylan, Kâmuran Gündüz, Hüseyin Canlı, Murat Akçay, GTSO Ticaret Sicil Müdürü Aydın Ayar, Oda sicil memuru Zafer Ciğerci, emekli eğitimci Yusuf Sadık ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir katıldı.
Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti Başkenti Batum’a yapılan gezi kapsamında Batum’un tarihi ve turistik yerlerini gezen heyet, özellikle halkın yerel ürünlerini pazarladığı halk pazarlarında incelemelerde bulundu.
Gezi sırasında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle de görüşen heyet, Sarp sınır kapısında Artvin Valisi Necmettin Kalkan ve Sarp sınır kapısı Mülki idare amiri Artvin Vali Yardımcısı Gümüşhaneli hemşerimiz Mehmet Ali Öztürk’le de bir süre görüşme imkanı buldu. 
Gezide Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası heyetine ilimizde hizmet vermekte olan  Harşit Tur  firması görevlisi Bahadır Çetin  rehberlik yaptı.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2012, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER