GÜ'de yeni atamalar

Gümüşhane Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından başta Torul MYO müdürlüğü olmak üzere bir dizi atama gerçekleştirildi.

GÜ'de yeni atamalar

Gümüşhane Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından başta Torul MYO müdürlüğü olmak üzere bir dizi atama gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Nihat Yılmaz Torul MYO’ya müdür olarak atandı.

Ataması gerçekleşen Doç. Dr. Yılmaz, Torul MYO’da gerçekleşen devir teslim töreninde daha önceden Torul MYO Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Mehmet Merdan’dan bayrağı teslim aldı. Eski müdür Merdan ise Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atandı.

Yılmaz, gerçekleşen devir teslim töreninde yeni görevinin kendisine çok ciddi sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olduğunu dile getirdi. Doç. Dr. Yılmaz, verilen her görevin çok kutsal olduğuna vurgu yaparak, “Gümüşhane Üniversitesi’nde görev yaptığım süre içerisinde kazandığım bilgi ve yaşadığım tecrübeleri kullanarak aldığım bu bayrağı daha üst seviyelere taşıyacağım. Hedefimiz hep daha ileriye olacaktır. Söz konusu görevi layığıyla yapmak için var gücümle çalışacağım. Sayın Rektörümüze bana verdiği bu görevden dolayı teşekkür ediyorum. Daha öncesinde Torul MYO Müdürlüğü görevini yürüten ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atanan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Merdan hocamıza da yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen atama ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Torul ilçemiz üniversitemiz için önemli bir ilçe. Burada bulunan meslek yüksekokulumuzda yeni müdür atamasını gerçekleştirdik. Yeni müdürümüz Doç. Dr. Nihat Yılmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde bölüm başkanlığı gibi idari görevlerde de bulunmuş ve bu anlamda oldukça tecrübeli bir arkadaşımızdır. Önümüzdeki süreçte hem Torul ilçemize hem de Torul Meslek Yüksekokulu’na büyük katkılar sunacağına inanıyorum.  Bu anlamda Doç. Dr. Nihat Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Zeybek, üniversitenin dinamik yapısını güçlendirecek bir dizi yeni atamalar da gerçekleştirdiklerini belirterek, “Üniversitemizde gerçekleştirdiğimiz yeni atamalara göre Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörlüğü görevine Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevine Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Doç. Dr. Huri İlyasoğlu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Mehmet Merdan atandı. Arkadaşlarımızın Gümüşhane Üniversitesi’ne ve ülkemize büyük katkılar sunacağı inancındayım. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 4 yıl Önce

Yine değişen bir şey yok. Yine Torul MYO okuluna merkezde olan yani üniversite kampüsünde olan biri atandı. Acaba Torul MYO okuluna kaç gün gidecek ya da gidebilecek. Torulda görevli hoca yokmuyduki merkezdeki biri atandı. Torulda ikamet eden hocalara en büyük ayıp yapılmış oldu.

SIRADAKİ HABER