GÜÇED’in yeni başkanı Aslan oldu

Gümüşhane Çevre Derneği (GÜÇED), 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Nusret Aslan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

GÜÇED’in yeni başkanı Aslan oldu

Gümüşhane Çevre Derneği (GÜÇED), 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Nusret Aslan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Teras Restoranda gerçekleşen kongrede Nusret Aslan, Serkan Nas, Tuba Acet, Ömer Nasuhi Akıncı, Ali Ateş, Fatih Özer ve Yusuf Oral Yönetim Kuruluna seçildi. Genel kurulda Nusret Aslanın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ömer Nasuhi Akıncı ve Ali Ateş ise başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Gümüşhane Çevre Derneğinin kuruluşundan bu yana geçen 2 yılda Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Bekir Sıtkı Acet'ten bayrağı devralan Nusret Aslan şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bizi bu göreve laik gören başta dernek üyelerimiz olmak üzere bütün yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluşundan bu yana bizi en laikiyle temsil eden kıymetli büyüğümüz Sayın Bekir Sıtkı Acet e bu güne kadar göstermiş olduğu bütün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.  Gümüşhane Çevre Derneği olarak birçok çevre sorunu olan ilimizde iki yıl önce başlattığımız çevre mücadelemize aynı heyecanla devam ediyoruz. Bu noktada bütün yönetim kurulumuzla ve üyelerimizle beraber elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Bu şehrin elbette öncelikleri vardır. Ancak hiçbir öncelik  insan ve çevre sağlığının önünde değildir. Gümüşhane de yaşayan her bir bireyin yaşam alanını ve haklarını savunduğumuzun bilmesini isteriz. Bu bağlamda bütün vatandaşlarımızın ilgisini ve desteğini bekliyoruz” dedi.

Nusret Aslan kimdir?

1984 yılında Gümüşhane de dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Gümüşhane’de tamamlayan Aslan 2002 yılında kazandığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden 2006 yılında mezun olmuştur. 10 yıldır Gümüşhane Belediyesinde çalışmakta olan Aslan evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER