GÜ’de yeni dekan atamaları gerçekleştirildi

Gümüşhane Üniversitesinin 4 fakültesine Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın oluruyla vekaleten dekan ataması gerçekleştirildi.

GÜ’de yeni dekan atamaları gerçekleştirildi

Atama sonucunda İlahiyat Fakültesi Dekanlık görevine İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Selami Şimşek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevine Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alper Veli Çam, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık görevine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Pınar Hayaloğlu ve İletişim Fakültesi Dekanlık görevine İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gülsüm Çalışır vekaleten atandı.

Atamaların üniversiteye hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Yüksek Öğretim Kurulu tarafından fakültelere dekan atamalarının onaylanmasıyla beraber Üniversitemizde de 4 dekan ataması gerçekleşti. Yeni atanan dekanlarımızın fakültelerimize, Üniversitemize ve ülkemize büyük katkılar sunması ve güç vermesi dileğiyle kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Soydaş
Hüseyin Soydaş - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun. Ancak yüksekokulların da Müdürlerinin okulların kendi kadrosundan olması gerekir. Köse Meslek Yüksekokuluna Tayin ettiğiniz Müdür Kimya dersini hangi öğrencilere anlatacak. Vesayet yönetimi olur. Türkiye deki yüksekokulların çoğu bu şekilde. Gerçekleri gizlersek bu ülke gelişmez. Bu felaketler çok daha başımıza gelecek. Selam ve saygılarımla.

yusuf sadık
yusuf sadık - 1 yıl Önce

GÜi Rektö r Prof Dr. sayın Zeybek yine taktire şayan değerlendirmesi ile dekanlık g örevine getirdiği isimler isabetli olmuştur.
Üniversitemizin gelişen ve geliştiren üniversite olma özelliğini kazanmasına baştan beri emeği olan Sayın Pr of.Dr. Gülsüm çLIŞIR İN İLETİŞİM FAkültesine dekan olarak atanması zaman bakımından son derece uygun. çalşkanlğı ve karızmatik yapısı ile üniversite yönetimine katkı sağlıyacağına yürekten inan dığım meslektaşımın kızı Peof. Dr. gülsüm çalışır abaşarı dileklerimi sunuyorum MYO lunun kurucu müdürü olarak en kısa zamanda uğrayıp tebrik edeceğim. Yusuf Sadık Enekli milli eğitim Müdürü Gazeteci yazar. MYO lunun kurucu midirü, (1977_1982)

yusuf sadık
yusuf sadık - 1 yıl Önce

Sayın soydaş,
yorumunuz için kutlarım.
, Ancak Yöneticilik çağımızda profesyonelleşme sürecinde.
Demem oki milli eğitim müdürlüğüne eğitimci sağlık müdürlüğüne dr. mühendislik fakültesine mühendis olabilir benim anlayışıma görende yetkim olsa Tüm yöneticiliklere ENDÜSTİ MÜHENDİSlerini atarım.
, 30 sene de doktor ol. git masada otur gazlı bez al odun ihalesi yap kömür işine bak dr sahaya mühendisler arazide yöneticiliği meslek edinen lerde yöneticiliğe bak ki ülke nasıl kalkınıyor
sabahtan kalkan Valiliğe efendim ben yeni sağlık müdürünüzüm veya tarım müdürünü
züm. şimdi yorumla..

SIRADAKİ HABER