GÜKED annelerle buluştu

Gümüşhane, Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (GÜKED) annelerle bir araya geldi.

GÜKED annelerle buluştu
HABERİN GALERİSİ
GÜKED annelerle buluştu

GÜKED annelerle buluştu

Gümüşhane, Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (GÜKED) annelerle bir araya geldi.

Güney doğudaki operasyonlarda şehadet mertebesine erişen tüm şehitler için saygı duruşunda bulunularak istiklal marşının söylendiği program Belediye Başkanlığı lokalinde gerçekleştirildi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren dernek başkanı Seviye Turhan, eli öpülesi anneleri dinleyerek, anılarını yad ettiklerini söyledi.

Amaçlarının anneleri bir araya getirip anılarına ortak olup güzel bir sohbet içerisinde zaman geçirmelerine vesile olmak olduğunu kaydeden Turhan, “Büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var.Önemli olan geçmişin , bugünle harmonisini sağlayabilmektir. Anılar paylaşıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. Etkinliğimize katılarak bizleri mutlu ettiler. Dernek olarak bizlerden bu etkinliğimizin devam etmesini istediler. Kendilerine söz verdik. İmkanlarımız doğrultusunda kendilerini yine ağırlamayı düşünüyoruz. Dernek üyelerimiz ve gönüllü üyelerimiz bu konuda ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini söylediler. Bütün yaşlılarımızla tek tek ilgilenilip istekleri soruldu. İstekleri doğrultusunda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. İlk sosyal sorumluluk organizasyonumuzda bizlerden yardımını esirgemeyen, Sayın Belediye Başkanımız Ercan Çimen'e ve Belediye çalışanlarına ve değerli annelerimize GÜKED-DER olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 20:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER