GÜ’lü 3 öğrenci depremde hayatını kaybetti

Gümüşhane Üniversitesi’nin 3 öğrencisi Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerin ardından Adıyaman’da hayatını kaybetti.

GÜ’lü 3 öğrenci depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ildeki 13 milyon insanı etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler ve binlerce artçı depremin ardından deprem bölgesinde Gümüşhane Üniversitesinin bazı öğrencilerinin hayatlarını kaybettiği öğrenildi.

Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Salih Berkcan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet bölümü birinci sınıf öğrencisi Hüseyin Yıldırım ve İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü birinci sınıf öğrencisi Nihat Taştan, Adıyaman’da deprem nedeniyle göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Başta öğrencilerimiz olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Üniversitemize baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Gün birlik olma ve yaralarımızı birlikte sarma günüdür. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertuğrul Oğuzhan
Ertuğrul Oğuzhan - 1 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Hüseyin Yıldırım evladımızın çok çiğ köftesini yemiştik. Söyleyecek söz bulamıyorum. Zor zor . Allah milletimize yardım etsin.

SIRADAKİ HABER