GÜMOFF Sivas’tan kupalarla döndü

Sivas Belediyesi’nin Sivas Off Road Kulübü işbirliğiyle off-road yarışlarının üçüncüsü düzenlendi. Yarışlara katılan GÜMOFF ekibi 2 kupa kaldırarak kupa sayısını 51’e yükseltti.

GÜMOFF Sivas’tan kupalarla döndü

Paşabahçe Mesire Alanı yanında oluşturulan zorlu parkurda özel dizayn edilmiş araçlar yarış sevenlere heyecanlı anlar yaşatırken, yarışlara 40 ilden 50 kulüp ve 150 sporcu katıldı.

Motor hacimlerine göre araçların 7 ayrı kategoride yarıştığı şampiyonada pilotlar dereceye girmek için çaba sarf etti.

Yarışmacılar, çamur ve rampa gibi çukurlarla zorlaştırılan parkurda mücadele etti. Çamura saplanan araçlar kepçe ve kurtarma araçları ile çıkarılırken yarışlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği’nin (GÜMOFF) 5 araçla katıldığı yarışlarda Alper Akçay ve Co-Pilotu Şenol Kazancı S1 kategorisinde birinci, S6 bayan klasmanında ikinci kez yarışlara katılan Merve Odabaş ve Co-Pilotu Samet Şahin ikinci oldu. Sivas’ta alınan kupalarla GÜMOFF’un kupa koleksiyonu 51’e yükseldi.

GÜMOFF başkanı Recep Şahin kulüp olarak katıldıkları her yarışmada hem Gümüşhane’yi tanıtmaya hem de adını duyurmaya devam ettiklerini belirterek, “Oldukça zorlu parkurda arkadaşlarımız güzel sonuçlar elde etti. Gittiğimiz her yerde zorlu şartlarda ekip ruhuyla görevimizi tamamlayıp kupaları kaldırıyoruz. Ordu’da ilk kez kulübümüz adına yarışan kadın pilotumuz Merve Odabaş’ı Sivas’taki ikinci yarışında ikinci olarak bizleri gururlandırdı. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve katkı sunan herkese ve bizleri destekleyen ana sponsorumuz Niyazoğlu Karabey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER