GÜMOFF’tan ihtiyaç sahiplerine 450 gıda kolisi

Gümüşhane Offroad Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) spor kulübü olmasının yanında sosyal projelere verdiği desteklerle dikkat çekiyor.

GÜMOFF’tan ihtiyaç sahiplerine 450 gıda kolisi

Geçtiğimiz günlerde katıldıkları Türkiye şampiyonasında 21 madalya kazanan bilek güreşi sporcularına verdikleri maddi destekle bu konuda farkındalık oluşturan GÜMOFF ekibi şimdi de hem kendi üyelerinden hem de hayırsever vatandaşların yardımıyla rahmet ve merhamet ayı olmasının yanında dayanışma ve paylaşma ayı olan onbir ayın sultanı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oldu.

Kulüp üyeleri ve diğer vatandaşların bağışlarıyla kısa sürede 450 koli gibi büyük bir rakama ulaşan GÜMOFF ekibi belirledikleri ihtiyaç sahiplerine Ramazan başlamadan gıda kolilerini dağıtmaya başladı.

Kendi araçlarıyla ev ev gezerek kolileri dağıttıklarını ifade eden GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, “GÜMOFF sadece offroad sporu üzerine kurulu bir dernek değil. Bu bağlamda paylaşım ayı olan Ramazan ayında ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi insanlara da insanlık görevi olarak yardım etmemiz gerektiğini düşünerek harekete geçtik. Gerek kendi aramızda gerekse de hayır yapmak isteyenleri bulup dernek olarak köprü vazifesi görmek istedik. Bu bağlamda hazırladığımız 450 gıda kolisini Ramazan ayı girmeden dağıtımına da başladık” dedi.

İl merkezinde belirlenen adreslere içerisinde sıvı yağdan pirince makarnaya varana kadar her türlü gıda maddesi bulunan kolilerin ulaştırıldığını, 1-2 gün içerisinde hepsini tamamlamış olacaklarını kaydeden Şahin, “Bu süreçte bize gerek yurt içinden gerek yurt dışından destek olan üyelerimize ve tek başına 100 koli bağış yapan iş insanı Yadigar Aslandoğan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 17:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
cuneyteren
cuneyteren - 2 yıl Önce

Allahraziolsunsizlerden

ABDİ ATMACA
ABDİ ATMACA - 2 yıl Önce

sizleri ilk önce tebrik ediyorum bu nazik ve insancıl davranışlarınızdan dolayı Gümüşhanedeki sivil toplum kuruluşları ve maddi durumu iyi olan insanlar bu konulara biraz eğilirseler seviniriz sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim çok örnek bir davranış selamlar .

SIRADAKİ HABER