GÜMSAŞ üyeleri sıkıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı

Gümüşhane Belediyesi’nin şirketi olan GÜMSAŞ tarafından Mordut mevkinde 2021 yılı Haziran ayında temeli atılan 729 konut ve 112 işyerinden oluşan GÜMSAŞ Yaşam Evleri hak sahipleri yaşadıkları sıkıntılarla ilgili hazırladıkları dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti.

Yapımı devam eden ancak istenilen seviyede çalışmaların yürümediği GÜMSAŞ Yaşam Evlerinin hak sahipleri bu gözde projeyi el birliğiyle biran önce bitirmek için geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek aralarında bir başkan ve temsilci seçmişti.

Mordut mevkiinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsle geçeceği güzergah üzerinde yer alan inşaatın önünde hak sahipleri "Gümüşhane Belediyesi GÜMSAŞ Yaşam Evleri üyeleri olarak mağdur oldu. Evlerimizi istiyoruz, çözüm bekliyoruz" yazılı pankart açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsünün geçtiği sırada otobüsün durmasının ardından hak sahipleri adına Nuri Öztürk otobüse çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü ve yaşadıkları sıkıntıları aktarıp çözüm noktasında destek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Öztürk’ü dikkatle dinleyerek not aldığı ve hazırlanan dosyayı aldıktan sonra konunun takipçisi olacağını söylediği öğrenildi.

Diğer yandan yaşanan bu gelişmenin ardından hak sahipleri adına temsilcilerle Belediye Başkanı Ercan Çimen’in birkaç gün içerisinde görüşeceği de öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER