GÜMÜŞELLER’de bayrak değişimi

Gümüşhane’nin ilk ve tek kadın kooperatifi olarak 17 Nisan 2020’de kurulan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 3. olağan genel kurulunu yaptı. Kongrede kurucu Başkan Ayşegül Öznur Parlak, görevini Duygu Sena Kurt’a devretti.

GÜMÜŞELLER’de bayrak değişimi

Yapılan oylamada Yönetim Kuruluna Duygu Sena KURT, Ayten İDRİSOĞLU ve Yüksel KANDEMİR seçilirken, Denetim Kuruluna’da Mustafa AKGÜL ve Mine Özdamar seçildi. 

Genel kurulda yoğun işleri nedeniyle aday olmayan Ayşegül Öznur Parlak, yönetim ve denetim kurullarına yeni seçilen arkadaşlarına başarılar dileyerek, yeni ekibin bayrağı daha ileriye taşıyacağına inandığını söyledi.

Bugüne kadar adım adım düşünerek, plânlı hareket ederek çalışmalar yaptıklarını kaydeden Parlak, bundan sonra da görevi devrettiği arkadaşların destekçisi olmaya devam edeceğini belirterek bugüne kadar yapmış oldukları projelere desteklerini esirgemeyen gerek Valilik, gerek Belediye, gerek Ticaret Odası, DOKA, DOKAP ve diğer kamu kurumlarının yetkililerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralan Duygu Sena Kurt ise bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kurucu Başkan Ayşegül Öznur Parlak ve yönetimine teşekkür ederek bundan sonra devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Gümüşeller Kadın Girişim, Üretim, İşletme Kooperatifi şehirde açmış olduğu Gümüşeller Cafe Restaurant ve Doğal Ürünler Satış Yeri’nde ve www.gumuseller.com e-ticaret sitesinde kaliteli ve lezzetli ürünleri müşterilerle buluşturarak yaklaşık 20 kadına istihdam sağlayıp sosyal ve ekonomik olarak katkı sunmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık
yusuf sadık - 1 yıl Önce

Ayşegül Öznur Parlak Gümüşhane kadın girişimciler platformunda lokomoıtif görevi yapmış birikimli bir hanımefend.
İşletmeci olarak müşteri memnuniyetini esas alan uygulamaları ile göz dolduran bayan Parlak bir süre daha bu lokomotif görevini sürdürmesi arzu edilen bir durumdu.
hekle yeni açtıkları işletmede sürdürülebilir bir düzenlemeyi oturtmadan ayrılması insanın aklına ACABA sorusunu getiriyor.
Anamın meşhur bir deyimi vardı . öğlum, Giden atın başına vurulmaz diye. Bizler gümüşhane halkı olarak gerçekten bir birimizin ayağına basmayı seviyoruz.
ne olacak şimdi? bekleyip göreceğiz..
Dugu hanımı bu göervinde başaruya götürecek olan ekibi olacaktıri Hayırlı olsun.
Unutmayalım işletmeci olarak Ayşegül öznur Parlak lar kolay yetişmiyor.
Müşteri olarak deyerlendirmem bu.

Nilgün Ulutaşdemir
Nilgün Ulutaşdemir - 1 yıl Önce

Gümüşhane için emek verilerek açılan nezih ve kaliteli bir mekanın aynı kalitesini devam ettireceğine inanıyor, projenin sahibi Ayşegül Öznur Parlak’a Gümüşhaneli kadınlara öncülük ederek kattığı değer, emek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. En başından beri Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde olması bizleri onure etti. İş hayatında bundan sonra yapacağı projelerde de her daim yanında ve destekçisi olacağız. Ayşegül hanımdan bayrağı devir alan ekibe de başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER