Gümüşhane Belediyesi 'Ankara Tanıtım Günleri'nde

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 12 Nisan’da başlayan “2. Gümüşhane Tanıtım Günleri” Gümüşhane Belediyesi’nin de katılımıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Gümüşhane Belediyesi 'Ankara Tanıtım Günleri'nde
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 12 Nisan’da başlayan “2. Gümüşhane Tanıtım Günleri” Gümüşhane Belediyesi’nin de katılımıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda, Gümüşhane Belediyesi tarafından açılan stant, önemli isimleri ağırlıyor. Gelen misafirlere şehrimizin yöresel  lezzetlerinden olan siron ikram edilirken, Gümüşhane’mizin de tanıtım amaçlı argümanları ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. 

Gümüşhane Belediyesi tarafından kurulan standı, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Eski Adalet Bakanı Oltan Sungurlu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Hasan Nuri Yaşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, eski valiler Enver Salihoğlu  ile Veysel Dalmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Gümüşhane’yi “2. Ankara Tanıtım Günleri”nde en iyi şekilde tanıttıklarını belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Günümüz koşullarında şehirlerin kültürel ve ekonomik açıdan gelişme kaydedebilmeleri için; dışa açılmaları, kendi değerlerini yurt içinde ve yurt dışında tanıtma imkanı sağlamaları gerekmektedir. Bunu gerçekleştirmenin en önemli yollarından biri, profesyonel bir şekilde organize ile şehrin tüm değerlerinin bir arada sergilendiği tanıtım günleri düzenlemektir.

12 Nisan’da başlayıp 15 Nisan’da sona erecek olan ve Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılan “Gümüşhane Tanıtım Günleri”nin başkentte yapılıyor olması büyük önem taşımaktadır.

12 Nisan’da başlayan bu tanıtım günleriyle şehrimizin kültürel ve turizm değeri taşıyan bütün ögelerini tanıtma fırsatını yakalamış durumdayız. Bu anlamda Ankara’da yaşayan binlerce kişi ve sergiyi gezecek olan herkes Gümüşhane’nin bünyesinde barındırdığı bütün zenginlikleri tanıma fırsatı bulacaklar.

Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde şehrimizin bütün tarihi kültürel ve ekonomik değerlerini sergilemeyip, aynı zamanda yöresel ürünlerimizin tanıtımını yaparak , hepsinden önemlisi de şehrimizi en güzel şekilde tanıtmaya devam ediyoruz.

Böylece şimdiye kadar olduğu gibi  Gümüşhane’yi  Ankara’da en güzel şekilde temsil ederek, bundan sonraki yıllarda da şehrimizi Ankara’da ve başka büyük şehirlerde de benzeri organizasyonlar ile  temsil etmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER