Gümüşhane Belediyesi ‘Çay Saati’ projesiyle yüreklere dokunuyor

Gümüşhane Belediyesi ‘Çay Saati’ isimli projesiyle her hafta yaşlı, engelli, hasta ve bakıma muhtaç aileleri ziyaret ederek hem taleplerini dinleyip eksiklerini gideriyor, hem de hoş sohbetlerle yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Gümüşhane Belediyesi ‘Çay Saati’ projesiyle yüreklere dokunuyor

Gümüşhane Belediyesi Aile ve Yaşam Birimi, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in özel talimatıyla yüreklere dokunacak bir projeye imza atıyor. 

‘Çay Saati’ adı verilen proje kapsamında, Aile ve Yaşam Birimi tarafından belirlenen yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret ediliyor. 

Ziyaretler kapsamında, birim çalışanları çay ve pasta eşliğinde ev sakinleriyle hem samimi bir sohbet geçirerek yüreklerini dokunuyor ve yalnız olmadıklarını hissettiriyor hem de ailelerin sorunlarını dinleyip taleplerini ve eksiklerini not alıyor.

Ziyaretin sonunda ise alınan notlar doğrultusunda eksikliklerin tamamlanması için çalışma yürütülüyor.

Başkan Başer’in özel talimatıyla hayata geçirilen ‘Çay Saati’ projesini vatandaşlar memnuniyetle karşılarken, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilerleyen süreçte ise Aile ve Yaşam Birimi tarafından yine ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç aile veya bireylerin ev ve kişisel bakım ve temizliğinin yapılmasına yönelik çalışmalar yürütülecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER