Gümüşhane Belediyesi İftar Yemeği Verdi

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesi İftar Yemeği Verdi
Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.

Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Sema Doğan Parkında düzenlenen yemeğe Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvelilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramüz Üstün, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Sayıştay 6. Daire Başkanı Hasan Fehmi Ezber, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Ağır Ceza Reisi Mehmet Selim Eren, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, 22. Dönem Milletvekilleri Sabri Varan, Temel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gümüşhane’de toplumun her kesiminden insanları bir arada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Bu güzel mekanda, Ramazanın derin manevi havasında davetimize iştirak eden herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

İl Müftüsü Süleyman Aktaş tarafından yapılan yemek duasının ardından konuşan Canlı, şunları söyledi: “11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayında hep birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Yardımlaşma duygusunun en uç noktaya çıktığı, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı mübarek Ramazan ayı, kişiler arasındaki dostluk ve sevgi bağlarını da daha köklü bir şekilde geliştirmektedir. Düzenlenen bu yemekler kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bir göstergesidir.”

Ramazan ayının manevi yönünü burada hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Başkan Canlı, “Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en yoğun şekilde yaşarız. Dini duyguların yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek ayda düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzur içinde bir yaşam geçirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2012, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER