Gümüşhane Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

2023 Yılını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Gümüşhane Belediyesi bünyesinde çalışan patenti ve kazanımı BEM-BİR-SEN'e ait olan memurların mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Gümüşhane Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Gümüşhane Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında bir süredir devam eden Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) görüşmeleri sona erdi. 

Sözleşme BEM-BİR-SEN Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Belediye Meclis üyeleri tarafından Başkanlık makamında imzalandı.

Sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan BEM-BİR-SEN İl Başkanı Demir, “Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen ile sosyal denge sözleşmesini gerçekleştirdik. Başkanımız her zaman çalışanlarının yanında. Belediye başkanımız emekçilere bir değer veriyor. Biz memurlar olarak yapmamız gereken marifetimizi daha da artırarak, hizmetimizi en güzel şekilde götürmektir. Sayın Başkan icraatlarıyla çalışanların gönlünü alarak, bir gönül belediyeciliği örneği sergilemiştir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen'e, Belediye meclis üyelerine, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Birim Müdürlerimize memurlarımız adına Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “Memurlarımıza emeklerinin karşılığını verirken, veren el alan elden daima iyidir anlayışıyla hareket ediyoruz. Memurlarımızın mutluluğunun, refahının otomatik olarak işe de yansıdığını biliyoruz. Bu manada bu seneden itibaren yapacağımız ücret iyileştirmesi veya sosyal denge tazminatı ödemesinin memurlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacağını, ailesiyle, çocuklarıyla birlikte daha mutlu olan personelimizin de çalışırken çok daha kaliteli bir şekilde hizmet vereceğini görüyoruz, biliyoruz ve buna inanıyoruz. Bütün personelimize bu yeni sözleşme hayırlı uğurlu bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER