Gümüşhane Belediyesi’nden alkışlanacak hareket

Gümüşhane Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin ardından Başkan ve Başkan Yardımcılarına gönderilen tüm tebrik çiçeklerini asıl sahipleri olan annelere ve yaşlılara dağıtarak, Anneler Günü’nde unutamayacakları bir jeste imza attı.

Gümüşhane Belediyesi’nden alkışlanacak hareket

Gümüşhane Belediyesi Aile ve Yaşam Birimi, Anneler Günü’nde anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirerek Gümüşhane Belediyesi’ne gönderilen tebrik çiçeklerinin tamamını asıl sahipleri olan annelere ve yaşlı vatandaşlara dağıttı ve unutamayacakları bir an yaşamalarını sağladı.

Anneler Günü’nün sadece kıymetli annelerin değil, yaşlı vatandaşların da hatırlandığı ve değer gördüğü bir gün olması gerektiğini vurgulayan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Belediyemize tebrik amacıyla gönderilen çiçeklerin tamamını, şehrimizde ikamet eden yaşlılarımıza ve annelerimize dağıtarak onların yüzünde bir tebessüm oluşturmak istedik. Annelerimizin ve büyüklerimizin değerini bilmek çok önemli, onları hep hatırlayacağız ve değer vereceğiz. Gümüşhane Belediyesi olarak toplumsal duyarlılığa ve insan odaklı bu tür hizmetlere her zaman devam edeceğiz” dedi. 

Vatandaşlar da Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılan bu jesti takdirle karşıladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Melikşah San
Melikşah San - 3 ay Önce

Tebrik ediyorum. Helal olsun

Ado
Ado - 3 ay Önce

Reis helal olsun

Salih TANIŞ
Salih TANIŞ - 3 ay Önce

Gönülllere dokunmak adına güzel bir örnek. Tebrikler...

SIRADAKİ HABER