Gümüşhane Belediyesinden suya yüzde 7 indirim

Geçtiğimiz yıl içme suyuna zam yapmayan Gümüşhane Belediyesi, temel gıda ürünlerindeki KDV oranının yüzde 1’e indirilmesinin ardından şebeke suyunda aynı oranda indirim yaptı.

Gümüşhane Belediyesinden suya yüzde 7 indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin il başkanları toplantısında AK Parti’li belediyelerden sudaki KDV oranını düşürme çağrısının ardından Gümüşhane kent merkezindeki şebeke suyunda yüzde 7’lik KDV indirimi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi olarak biz Cumhurbaşkanımıza ve milletimize destek olmak noktasında 2021 yılında suya zam yapmadık. Hem pandemi süreci hem ekonomiye desteğimiz olsun diye sıfır zam yapmıştık. Şimdi de bu dönemde de bu zor şartları atlatabilmek için, Cumhurbaşkanımıza destek olmak için, Hz. İbrahim’in ateşine su taşımak isteyen karınca misali biz de Gümüşhane Belediyesi olarak su da KDV oranı olan yüzde 8’i yüzde 1’e düşürdük. Yüzde 7 indirim yapmış olduk” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikri Bayraktar
Fikri Bayraktar - 2 yıl Önce

Başkanım %7 yetmez en az %25 ucuzlatsanız çok iyi olur. Saygılarımla

yusuf sadık
yusuf sadık - 2 yıl Önce

Ercan Başkan.. Tebrikler.. belediye başkanı şehir ve köy bazında bizim onurumuzu taşımaktadır.. Önemli olan duyarlı olmak %7 bişr sayıdır. 3 t3 olsa makbulumuzdur. dediğim gibi vatandaş lehine duyarlı olkmak önemlişdir.ç Başakan ercan çimen de bu duyarlılığı göstermiştir.ç. Teşekkürler.

SIRADAKİ HABER