Gümüşhane Bilişim Dünyası Yasta

Gümüşhane’de bilişim dünyasının önde gelen isimlerinden olan Cemal Şahin (41) günlerdir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Gümüşhane Bilişim Dünyası Yasta
Gümüşhane’de bilişim dünyasının önde gelen isimlerinden olan Cemal Şahin (41) günlerdir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Mütevazi ve saygın kişiliği, ‘öf’ bile demeyen yapısı ile Gümüşhanelilerin gönlünde taht kuran ve ‘Selami Hoca’ olarak tanınan Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

Kemaliye Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirler mezarlığında toprağa verilen Şahin’i son yolculuğuna Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve çok sayıda seveni uğurladı.

Aslen Trabzonlu olmasına rağmen babasının mesleği gereği yıllardan beri Gümüşhane’de yaşayan ve İngilizce öğretmeni iken bırakarak bilişim sektöründe uzun bir süre hizmet veren Şahin, iki çocuk babası idi.

Şahin, geçtiğimiz ay ağır grip nedeniyle Gümüşhane Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış, burada kalbinin durması sonucu aynı hastanede ‘multi organ yetmezliği’ ile yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmış, daha sonra da KTÜ Farabi Hastanesine sevk edilmişti. Şahin, bugün sabah erken saatlerde son nefesini verdiği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2013, 17:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan S. Eskicioğlu
Orhan S. Eskicioğlu - 11 yıl Önce

gazipaşa ilkokulundakardeşi fatma ile birlikte beş yıl öğrencim olmuşlardı.ilk derse başlamadan önce günlük olayları paylaşım için gazete getirirlerdi.katkılarının ötesinde sınıfım için asıl kazanım örnek öğrenci olmalarıydı.beşyıl süresince hiçbir kuraldışı davranışlarını görmedim.mrahmetli cemal(selami)kadar sessiz sakin bir öğrenciyi meslek hayatım oyunca rastlamadsım.sorumluluk ve başarısı da övgüye değerdi.acı haberi okuyunca dünyam karardı.cenab-ı rabbil âleminden kendisine rahmet ve mağfiret,evlat acısıyla yananan anne,babasına,aile efradına,özellikle,boynu bükük yavrularına ve talihsiz eşine sabrı cemil ve ecrini niyaz ederim.aziz ruhuna el fatiha..

Kadir Demirel
Kadir Demirel - 11 yıl Önce

gençlik yıllarımız selnur cafede geçti. yarının ne olacağını kimse bilmiyor. çok üzüldüm

İSMAİL HAYAL
İSMAİL HAYAL - 11 yıl Önce

güzel insanlar güzel atlara bindiler ve çekildiler asıl hakiki yurda. rabbim mekanını cennet etsin güzel insan.

Erdal Akkaya
Erdal Akkaya - 11 yıl Önce

allah gani̇ gani rahmet ede selami̇ kardeşimize inşaallah ahirette buluşmak ümidi̇ile kardeşim

Haydar CEYLAN
Haydar CEYLAN - 11 yıl Önce

bir bardak çayını ve gülen yüzünü hiç unutmayacağım selami hoca allah rahmet eylesin. mekanın cennet olsun

SIRADAKİ HABER