Gümüşhane Lisesi öğrencilerinden 12 kuş evi

Gümüşhane Lisesi Kız Pansiyonu gönüllü öğrencileri geri dönüşüm malzemelerinden hazırladığı kuş evlerini önceden tespit edilen alanlara yerleştirdi.

Gümüşhane Lisesi öğrencilerinden 12 kuş evi

Kentin en köklü okullarından olan Gümüşhane Lisesinin kız yurdu öğrencileri “Kuş evi hazırlama” projesi kapsamında kendi çabalarıyla yaptıkları kuş evlerini rengarenk boyayarak yurt ve okul bahçesinde yer alan ağaçlara astı.

Kuşların barınması için kendi elleriyle boyadıkları 12 kuş evini hazırlayan gönüllü öğrenciler, büyük bir mutluluk yaşadı. 

Sosyal Sorumluluk faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen etkinlikle ilgili okul yöneticileri, “Gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte hayvan sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Bizler için havyan sevgisi ve merhamet duygusu çok önemli bir konu. Bu hassas duyguların tüm insanların ön planda tutması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda gönüllü öğrencilerimizle birlikte yaptığımız 12 kuş evini rengarenk boyayarak yurt ve okul bahçemizin içerisinde yer alan ağaçlara asıldı. Bu etkinlikteki en büyük amacımızda, hayvan sevgisini tüm öğrencilerimize aşılamaktır. İyilikte yarışan öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER