Gümüşhane Cumhurbaşkanını Karşılamak İçin Hazır

Kurban Bayramını Gümüşhaneli hemşehrileriyle birlikte geçiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane Cumhurbaşkanını Karşılamak İçin Hazır
Kurban Bayramını Gümüşhaneli hemşehrileriyle birlikte geçiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, önemli açıklamalarda bulundu.

AK davanın Türkiye'ye ve Gümüşhane'ye çığır atlattığını kaydeden Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son yapılan "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden" 3.olarak çıkan Gümüşhane'yi ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aydın, "Her defasında AK Parti hükümetine sandıkta göstermiş olduğu destekten dolayı, Gümüşhaneli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde Gümüşhane'mize hizmet yolunda çok daha fazla çalışacağız ve şehrimizi her alanda  kalkındırarak adından söz edilen bir il haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Gümüşhane ziyareti için günler öncesinde Gümüşhane'ye gelen Milletvekili Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelecek olmasından dolayı büyük gurur ve onur duyuyorum. Şehrime, vatandaşıma hemşehrime her seçimde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve AK Parti iktidarına göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Aydın, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın Gümüşhane ziyareti için hazırlıklarımızı tamamladık, İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı Gümüşhane'mizde büyük bir coşkuyla karşılayacağız. İlçelerimiz , beldelerimiz ve köylerimizden gelen binlerce Gümüşhaneli kardeşimiz hiç olmadığı kadar büyük bir kalabalıkla Cumhurbaşkanını bekliyor.”

“MEMLEKETE HİZMET BİR SEVDA İŞİDİR”

Memlekete hizmetin fedakarlık gerektiğinin altını çizen Milletvekili Aydın, “Memlekete hizmet işi bir aşk, bir sevda işidir. Şehrinize, şehrinizin insanına sevdalıysanız, hizmete sevdalıysanız önünüzde hiçbir engel kalmaz. Ben Bir Gümüşhane Milletvekili olarak, siyaset sahnesinde 8 yılda toplamda 16 bayramımın tamamını Gümüşhaneli hemşehrilerimle birlikte geçirdim. Bu yıl da bu gelenek bozulmadı. Her ilçemi gezdim, esnaflarımı ziyaret ettim, bayramlaştım, sokaktaki vatandaşımın sorunlarını dinledim, onlara AK davanın bir hizmet davası olduğunu her fırsatta anlattım. Zaten benim hemşehrim, benim vatandaşım bunu biliyor, Hepsine çok ama çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Başbakanlığı döneminde şehrimize hassasiyetle yaklaşmış ve şehrimizin kalkınmasının mimarı olmuştur. AK Parti iktidarı döneminde Gümüşhane'ye 4,5 katrilyonun üzerinde yatırım yapıldı. Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, devlet su işleri alanında devasa yatırımlar yapıldı. Gümüşhane'miz üniversitesine kavuştu. Toplamda 15 bin öğrencimiz var. Öğrencilerimizin konaklamaları için yurtlar inşa ettik ve etmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER