Gümüşhane Feshane Günlerine Hazırlanıyor

İstanbul’da 8-11 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak olan “Feshane Gümüşhane Tanıtım Günleri” hazırlıkları devam ediyor.

Gümüşhane Feshane Günlerine Hazırlanıyor
İstanbul’da 8-11 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak olan “Feshane Gümüşhane Tanıtım Günleri” hazırlıkları devam ediyor.

Gümüşhane Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nun (GÜDEF) ortaklaşa düzenleyeceği etkinlik için Gümüşhane’de değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda, Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Meral Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, üretici firmalar ve davetliler katıldı.

İstanbul Feshane’de 8-11 Mayıs tarihleri arasında Gümüşhane Tanıtım Günleri düzenleyeceklerini kaydeden Vali Mayda, Gümüşhane olarak Türkiye’nin huzuruna çıkacaklarını söyledi.

Çok faklı illerin Feshane’ye gittiğini belirten Vali Mayda, “Bizim hedefimiz Gümüşhane olarak öncelikle ilimizi, ilçelerimizi, doğal güzelliklerimizi, tarihi eserlerimizi tanıtmak. Bunun yanında ilimizin ürettiği ve orijinali olan ürünlerimiz aynı şekilde tanıtmak. Türkiye’nin huzuruna çıkacağız. Hedefimiz temsili iyi yapmak. Herkes kendi çapında bu anlamda bazı fedakarlıklar yapacak. Esnaf fedakarlık yapıyor ürün götürüp masraf ediyor. Her zaman satamayabilir veya kar edemeyebilir ama tanıtım adına o fedakarlığı yapacak. İdare olarak bizler bu konuda ilin tanıtımını sağlama açısından her türlü çalışmayı, çabayı gösteriyor. Neticede bu bir ekip çalışması. Ekibimiz iyi çalışırsa biz ilimizi iyi tanıtırız” diye konuştu.

TSO Başkanı Akçay da, feshane günleri ile ilgili bilgi verdi.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER