Gümüşhane gençliği bu yıl da şühedayı unutmadı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gümüşhane İl Başkanlığı Sarıkamış Şehitlerini Anma Programına katılmak üzere gençlerle 2 gün boyunca Sarıkamış’a gitti.

Gümüşhane gençliği bu yıl da şühedayı unutmadı

İki gün süren yolculuk programında 21 genç Erzurum ve Karsı’ın tarihi ve manevi mekanları ziyaret ettikten sonra sonra Sarıkamış’ta düzenlenen şehitleri anma yürüyüşüne katılarak ter döktü.

Etkinlikle ilgili bilgi veren TÜGVA Gümüşhane İl Başkanı İsrafil Nas, gençlerin gelecek olduğunu ve TÜGVA olarak gençlerin maddi ve manevi her konuda yanlarında olduklarını belirterek, “Yarınlarımıza öncülük edecek olan gençlerimizle bu toprakları bize vatan kılmak için hiç düşünmeden toprağın bağrına düşen şühedayı anlatmak ve vatan toprağının kıymetini hissettirmek üzere ikinci kez Sarıkamıştaydık. İl ve tüm ilçelerimizde elhamdülillah gayretli çalışmalarımız gençliğimizde karşılık bulmaktadır. TÜGVA ailesine teveccüh eden gençlerimiz binleri geçti. Bizler geleceğin gençliğini inşa etmek yolunda durmadan yorulmadan mesai gözetmeden çalışmaya koşturmaya devam edeceğiz. Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir şiarıyla, nice yüzyıllara varan hedeflerimiz için gençlerimizi her daim hazır ve diri tutmak için mücadelemiz devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER